מתי עדיף לעשות זאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי עדיף לעשות זאת
    ילנה
    19/10/2007

אני בת 14 ומתה לעשותץ האים עדיף לעשות את זה בגיל מאוחריותר ...?
    אני לתאיוכל להחזיק עד אז אני חייבתתת...!
    ח-י-י-ב-ת והדבר שמטריד אותיאני רוצה שהקשר ימשך חזק מאוד למשך הרבה זמן ...
    אם הבן זוג מה עוד הוא רוצה חוץ מיזה מה עוד הוא יוכל לירצות?!!!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי עדיף לעשות זאת

הוספת תגובה

• לרוב אם הוא ירצה משהו זה סקס אני לא

XTV
    19/10/2007

חושב שיש יותר מידי מה להיתעמק בזה,הגיל לא משנה ואם את רוצה סקס עכשיו אז למה לא אין שום
    טעם לחכות בימיוחד אם את רוצה,אבל חשוב מאד שאת עושה את זה לא ביגלל שהוא רוצה אלה ביגלל שאת רוצה כי סקס זה לא רק בישבילו זה אמור ליהיות בישביל שניכם.הכי חשוב שתהני מזה גם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

---
    19/10/2007

אני לא בקיאה בנושא בכלל..

שאומרים לרדת לו\לה..מה זה אומר?
    ומה הכוונה ללגמור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לXTV

ילנה
    19/10/2007

כפרע..אני מבינה יותר ממב שאתה חושב שאני מבינה יש דברים שלו..ברור מה אני מיקצוענית בזה יש שאלות והכל מהאתה חושב שאני לא יודעת מזה לרדת וכאלהחחחח
    ובקשר לגמירה איך אני יודעת איך גמרים לא עשיתיאת זה אז שאלתי איך זה אומר שאני לא יודעת כלום חמוד יש ליחבורת ויש לי חברים ופה אני כותבת כי אני רוצהלדעת דעותצ של אחרים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר,לא אמרתי שאת לא מבינה או משהו

XTV
    19/10/2007

רק עניתי על מה ששאלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לעשות את" זה"?

19/10/2007

לדעתי האישית הגיל אינו מהווה סיבה לעשות את זה, אלא אך ורק המצב הרגשי שלך. אל תעשי את "זה" כי הגיע הזמן או כי צריך, אלא רק כשאת מרגישה בשלה, ועם בן זוג שאת בטוחה שזה לא יהיה רק בשביל "זה". קאפיש?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו