מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי עדיף לעשות זאתילנה19/10/2007
אני בת 14 ומתה לעשותץ האים עדיף לעשות את זה בגיל מאוחריותר ...?
אני לתאיוכל להחזיק עד אז אני חייבתתת...!
ח-י-י-ב-ת והדבר שמטריד אותיאני רוצה שהקשר ימשך חזק מאוד למשך הרבה זמן ...
אם הבן זוג מה עוד הוא רוצה חוץ מיזה מה עוד הוא יוכל לירצות?!!!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוב אם הוא ירצה משהו זה סקס אני לא
XTV19/10/2007חושב שיש יותר מידי מה להיתעמק בזה,הגיל לא משנה ואם את רוצה סקס עכשיו אז למה לא אין שום
טעם לחכות בימיוחד אם את רוצה,אבל חשוב מאד שאת עושה את זה לא ביגלל שהוא רוצה אלה ביגלל שאת רוצה כי סקס זה לא רק בישבילו זה אמור ליהיות בישביל שניכם.הכי חשוב שתהני מזה גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
---19/10/2007אני לא בקיאה בנושא בכלל..
שאומרים לרדת לו\לה..מה זה אומר?
ומה הכוונה ללגמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלXTV
ילנה19/10/2007כפרע..אני מבינה יותר ממב שאתה חושב שאני מבינה יש דברים שלו..ברור מה אני מיקצוענית בזה יש שאלות והכל מהאתה חושב שאני לא יודעת מזה לרדת וכאלהחחחח
ובקשר לגמירה איך אני יודעת איך גמרים לא עשיתיאת זה אז שאלתי איך זה אומר שאני לא יודעת כלום חמוד יש ליחבורת ויש לי חברים ופה אני כותבת כי אני רוצהלדעת דעותצ של אחרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר,לא אמרתי שאת לא מבינה או משהו
XTV19/10/2007רק עניתי על מה ששאלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לעשות את" זה"?
19/10/2007לדעתי האישית הגיל אינו מהווה סיבה לעשות את זה, אלא אך ורק המצב הרגשי שלך. אל תעשי את "זה" כי הגיע הזמן או כי צריך, אלא רק כשאת מרגישה בשלה, ועם בן זוג שאת בטוחה שזה לא יהיה רק בשביל "זה". קאפיש?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)