מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נמשכת לבנות---19/10/2007
רק נמשכת , לא יותר מזה. אני לא בקטע רומנטי בכלל.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חח גמלי זה קרה
ילנה19/10/2007היהי תקטע שנילחצתימיבנים ולא הרגשתי נוח אם זה אז חשבתי שאני לסבית אם את רואה בחורה יפה אז מה אני אומרת שהיא כוסית..אבל לא הייתי רוצהלהיות בן ולא לסבית כיזה לא נורמלי...
עכשיו אני מיתנשקת אם חברות הכי טובות שלי זה לא אומר שאני לסבית או נימשכת אליהם זה אומר שאני יכולה לעשות מה שבא לי כי היא חברה הכי טובה שלי...
שמעי אם את נישמשכת לבנות...תיתנשקי אם חברות הכי טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
ילנה19/10/2007זה מגניב....חחחXD
בנים אוהבים ליראות בנות מיתנשקות
חח אבל בלי קשר...על תידאגי..אם את אומרת שאת לא לסבית ונימשכת לבנות...
אז זה נורמלי לגמריי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזעזע
לטיטומן22/10/2007תגידו זה הנוער של היום? ככה הם כותבים ומדברים?!
כ"כ הרבה שגיאות כתיב מביכות,וגם דרך התבטאות בוטה נמוכה ועילגת כ"כ.
שמישהו ינער אותי אני כנראה לא מבין (תודהההההההה חחחחחחחחח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסביות זה לא לא נורמאלי זה סוג כזה
XTV19/10/2007של בנות זה הכל בדיוק כמו הומואים אין מה לישפוט אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלXTV
ילנה19/10/2007איזה מגעיל פיי בנים נישכים לבנית וואלה זה לאאותו הדבר כמו אצל בנות כי בנות יכולות להיות חברות טובות..כאילו אני לא יודעת להסביר את זה אבל בן אם בן לא יכולים להיות קרובים כמו חברה אם חברה ....
וביכלל דבר נימשך לגבר זה פיכסה גואלל חחח
אבל התופעה קורה לשתי המנים חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מגעיל!! זה פשוט סוג כזה של
XTV19/10/2007אנשים,ובין בנים יכול ליהיות בדיוק אותו קירבה כמו בין שתי בנות ואפילו יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון
ילנה19/10/2007טוב חחח בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה14
XTV19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בן 14??????
ילנה19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהאתה מבין בסקס ביכללל חחחחחחחח
ילנה19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך מה שבת 14 כמוך מבינה חחחח
XTV19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אחד יש תהיות כאלה ליפעמים גם
XTV19/10/2007אני פעם נימשכתי קצת לגברים וזה היה קצת יותר ממשיכה... בכל אופן זה לא אומר עליי שום דבר
אני לא הומו ואני לא יכול לתאר את עצמי במערכת זוגית או משהו אם גברים זה לא יותר ממשיכה ורצון להיתנסות.ככל הניראה זה גם ככה פה את נימשכת לגברים גם?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל:---- שלום
מירב שרון19/10/2007האם את גם נמשכת לבנים? או שהמשיכה שלך היא רק כלפי בנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות ובנים
---19/10/2007אבל בנים קצת הרבה יותררר:)
כאילו לפעמים אני רואה מישהי ומתחילה לחשוב עליה בקטע מיני..כי היא נראת טוב וגוף יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי לחלוטין!
19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם אם אני יממש את זה
---20/10/2007זה נורמלי לחלוטין??
אין לי בעיה עם זה ואני אפילו רוצה...:)
אני רוצה לממש את הפנטזיה הזו שליייייי..זה גם נורמליייי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מציעה לך להיכנס לזה ביכלל גם
המבינה20/10/2007אני הייתי כמוך פינטזתי מידי פעם על בנות ובדיוק ניפרדתי מחבר שלי ואחרי כמה זמן החלטתי שזהו בוא נממש את זה
שנתיים שלמות הייתי אם בנות וסבלתי הרבה לא הייתה לי זוגיות כל שהיא ולא נהנתי ממין כל כך
גם הפנטזיות נעלמו לגמרה כבר עשיתי בדיוק מה שפינטזתי ועכשיו זה ניראה לי מגעיל ולא הבנתי מה משך אותי בזה,אני לא רוצה שגם את תיתאכזבי ככה אני מכירה הרבה בנות שניכנסו לזה ובסוף
לא הבינו למה הם נימשכו לבנות ביכלל עזבי את זה וזה יעלם אם הזמן בימיוחד אם תנסי להחליף
את זה במשהו אחר תחפשי באתרי [a href=http://WWW.DOMINA.CO.IL id=link]פורנו[/a] אפילו משהו שממש ימשוך אותך אם הזמן הפנטזיות האלה על בנות יכולות להיעלם זה לא ישאר לכל
הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה הקישור שניסיתי לתת מיקודם
המבינה20/10/2007[a href=http://WWW.DOMINA.CO.IL id=link]האתר[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה
מירב שרון20/10/2007אז כפי שכבר ענה לך ד"ר רפי חרותי, זה לגמרי נורמלי. בגיל ההתבגרות יש לגיטימציה חברתית להתנסות בכל מיני התנסויות מיניות, בתהליך גיבוש הזהות המינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)