שלום יש לי מספר שאלות :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי מספר שאלות :)
    איילת
    07/04/2010

שלום!

נתחיל מזה שאני בת 15 וחצי בכיתה י'... אני עדיין בתולה...בחיים לא היה לי חבר
    ואני מגיעה ממשפחה שמרנית לכן אני לא מבינה כל כך בסקס,
    אבל אני כן רוצה להבין לעתיד [גיל ההתבגרות - כל דבר יכול לקרות]

א'] מה זאת אומרת לגמור בפנים/לגמור בחוץ? אם גומרים בחוץ אפשר לקיים סקס בלי קונדום?

ב'] רק בתקופת הביוץ אפשר להכנס להריון? אם אני עושה סקס לא בביוץ אין סיכוי שאני אכנס להריון?

ג'] האם לגברים יכולה להיות זיקפה גם מסתם חיבוק? נשיקה בלחי? לשבת אחד ליד השני?
    או שיש להם זיקפה רק ממגע מיני ישיר/סרטים אירטוים וכד'?

תודה רבה רבה מראש אני מאוד אשמח לתשובה

ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יש לי מספר שאלות :)

הוספת תגובה

• תשובות לסיוון:

ד``ר עידן מיליצ`ר
    07/04/2010

1)לגמור בפנים זה לגמור בתוך הנרתיק. לגמור בחוץ זה -מחוץ לנרתיק. הקונדום הוא לא רק נגד היריון אלא גם נגד מחלות מין שלא מצריכות חדירה, לכן קונדום חשוב אלא אם כן נעשתה בדיקה לשלילת מחלות מין.

2)בתקופת הביוץ (הגדרת את זה נכון...בלי כוונה) ניתן להכנס להיריון. לא רק ביום הביוץ צריך להזהר אלא בימים שלפני. כאשר מקיימים יחסי מין לא בתקופת הביוץ אין היריון.

3)זקפה יכולה להיות גם ללא קשר למגע אירוטי ו/או גירוי מיני.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה 2

אסף ברזילאי
    08/04/2010

לאו-דווקא ניתן להיכנס להיריון לפני ובזמן הביוץ.
    נוזל זרע המוחדר לנרתיק האישה "מוגן" על-ידי חומרים ביולוגיים שונים [אבץ, ואני מניח כי ישנם חומרים נוספים] המאפשרים לו לשרוד עד 4-5 ימים לערך. כלומר, באם מקיימים יחסי מין ללא קונדום או ללא דיאפרגמה, הזרע יכול להתגונן ולשרוד בפני החומציות שבנרתיק האישה עד בערך 4-5 ימים.

מקווה שעזרתי.
    אסף :).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה 2

אסף ברזילאי
    08/04/2010

לאו-דווקא ניתן להיכנס להיריון לפני ובזמן הביוץ.
    נוזל זרע המוחדר לנרתיק האישה "מוגן" על-ידי חומרים ביולוגיים שונים [אבץ, ואני מניח כי ישנם חומרים נוספים] המאפשרים לו לשרוד עד 4-5 ימים לערך. כלומר, באם מקיימים יחסי מין ללא קונדום או ללא דיאפרגמה, הזרע יכול להתגונן ולשרוד בפני החומציות שבנרתיק האישה עד בערך 4-5 ימים.

מקווה שעזרתי.
    אסף :).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו