מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ...?!חסוי08/04/2010
1.חבר שלי ואני היינו בלי בגדים אנחנו בני 18 וחצי אני בתולה ... בכל מקרה הוא ניסה לדחוף לי את הפין שלו אבל ממש ממש קצת זה אפילו לא היה קרוב לחדירה, הוא אמר שהחור שלי מאוד קטן וצריך קודם עם אצבעות כי הפין שלו גדול(רחב) , הוא סתם דחף כדי לנסות (בלי קונדום), מחרמנות.. בכל מקרה באותה סיטואציה הוא לא גמר ולא היה קרוב לגמור אבל יש סיכוי להריון או משהו?
2. אם הוא שכב כבר מלא פעמים לפני שנהיינו ביחד (אנחנו שנה) תמיד עם הבנות שהוא היה לפניי הוא שכב עם קונדום ואף פעם לא נקרע לו .. אז מה שאני שואלת זה אם אני יורדת לו והוא לא גומר מזה והוא אומר שהוא תמיד שכב עם קונדום והכל .. אפשר לסמוך על זה שאם הוא היה עם קונדום אין לו מחלות וזה בסדר שאני ימשיך לרדת לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו? אני ממש לחוצה...
חסוי08/04/2010למה לא ענו? אני ממש לחוצה... יש סיכוי שיש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא ענו? אני ממש לחוצה...
חסוי08/04/2010למה לא ענו? אני ממש לחוצה... יש סיכוי שיש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון08/04/2010אם היה מגע של פין ופות, ובמקרה שלכם הייתה חדירה חלקית, יש סיכון להריון לא רצוי גם אם הוא לא גמר, יש מה שנקרא "נוזל מקדים לשפיכה" ובתוכו עלול להיות זרע משפיכה קודמת. כך שאם לא עברו 72 שעות מרגע שזה קרה, עדיף לא לקחת סיכון מיותר ולקחת פוסטינור. לגבי שאלתך השנייה, לו יש ניסיון מיני קודם, גם אם הוא אומר לך שהוא שכב עם קונדומים, את עדיין יכולה לבקש ממנו להיבדק למחלות מין כדי שתרגישי בטוחה במין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות עכשיו?
חסוי09/04/2010לא חישבתי לזה משמעות עד עכשיו זה קרה לפני כמה ימים... ורק עכשיו כשנכנסתי לפורום חשבתי על זה.. וכבר עברו 72 שעות אז אין לי אפשרות לפוסטינור.... אוף מה אני עושה ?, אין לי מושג מה לעשות ואני בוודאי לא רוצה ילד בגיל הזה... לעשות בדיקה ביתית ?, ללכת לרופאת נשים מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון10/04/2010אני מבינה שעברו 72 שעות, נותר לך לחכות שבוע ימים מהיום שבו זה קרה ואז לקנות ערכה ביתית ולשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)