יש לי כמה שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות.
    רון
    08/04/2010

שלום קוראים לי רון ואני בן 15.3 והאורך של הזין שלי הוא 15.1 שהוא עומד, עכשיו אני שומע ילדים בני 13 ו-14 שאומרים שיש להם אורך 18, 20 ואפילו גדול יותר, זה יכול להיות? אם כן למה אצלי זה לא ככה? ויש לי עוד שאלה אני מאונן לפחות פעם אחת כל יום, ומידי פעם אפילו פעמיים, וזה ככה כבר כמה שנים, עכשיו אני רוצה לדעת אם לאונן זה יכול להזיק בגיל שלי? כי שמעתי סיפורים שלאונן זה לא בריא ושמעתי שזה כן, אז אין לי מושג למי להאמין לכן אשמח אם מישהו יגיד לי, תודה מראש (=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלות.

הוספת תגובה

• לרון שלום

מירב שרון
    08/04/2010

שאלתך הכי שכיחה בפורום הזה, כל הבנים עסוקים באורך של הפין שלהם ומשווים, זה טבעי. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו. אתה כבר היום בטווח הנורמה ואתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית, הכול בסדר אצלך, תרגיע. ואני מדגישה שהגודל לא קובע, רוב הנשים בכלל מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

רון
    09/04/2010

חח פיו, תודה רבה (= עכשיו בקשר לשאלה השניה שלי, זה בסדר לאונן? זה לא עושה שום נזק או משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שאלתך השנייה

מירב שרון
    10/04/2010

בנוגע לאוננות, ידוע כיום שעובר מאונן ברחם אמו, רואים את זה באולטרה-סאונד זה הדבר הכי טבעי שבעולם, אין בזה שום פסול. הכול שאלה של מידה, אם האוננות נעשית בתדירות סבירה אז אין שום בעיה עם זה. אפשר לאונן יום יום וזה בסדר גמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה (=

רון
    10/04/2010

תודה רבה (= עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו