שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איילת
    08/04/2010

באיזה גיל לדעתכם נכון וטוב להתחיל לקיים יחסי מין? האם גיל 14-15 זה מוקדם מדי?..
    אני מבינה ש"כשמרגישים מוכנים" אבל בכ"ז יש גילאים שזה עוד צעיר מדי, שעוד לא מבינים מה המשמעות וההשלכות מיחסי מין....

עוד שאלה- במידה ואני בקשר זוגי ((עוד לא היה לי קשר)), אחרי כמה זמן כדאי להתחיל לקיים יחסי מין? שבועות? חודשים? שנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לבדויה שלום

מירב שרון
    08/04/2010

לפי החוק בישראל, גיל ההסכמה לקיום יחסי מין הנו גיל 16. רצוי שהפעם הראשונה תהיה בתוך קשר משמעותי שיש אינטימיות רגשית, תקשורת פתוחה, כבוד הדדי, אמון וביטחון. קבלת החלטה לקיים יחסי מין מלאים צריכה להיות ממקום ששני הצדדים מרגישים לגמרי מוכנים לזה מצד אחד ושאין לחץ שמופעל אחד על השני לעשות את זה. לפני שמקיימים יחסי מין מלאים, צריך לדבר על זה ביחד, לדבר על אמצעי מניעה, זאת לקיחת אחריות גדולה. צריך לזכור שעוד טרם החדירה, יש הרבה דברים שאפשר לעשות במשחק המוקדם, כל מה שנקרא outer-sex (אם זה ליטופים, חיבוקים, נשיקות, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, סקס יבש וכד'). רצוי מאוד שהאינטימיות הפיזית תתקדם בהתאם לרמה של אינטימיות רגשית שנוצרת בין השניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו