שאלהה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלהה!
    ילנה
    20/10/2007

נכון אני מבינה את זה מתיאנהי יהיה מוכנה אני מוכנה עכשיו אבל ביגלל שאני בת 14 זה לא מפריעה להיתפתחות או משהו??...
    אני רוצה הוכל ואני מרגישה שאני מוכנה אבל החשש..
    אני יתחרט על זה אחרכךך ואני יבכה
    זה מה שמפריע לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה!

הוספת תגובה

• לאיזה היתפתחות זה יפריע זה לא מפריע

אבי
    20/10/2007

בכלום זה לא מפריע בשום דבר לרוב סתם אימהות מגוננות יותר מידי מלחיצות את הילדים שלהם שלא יעשו סקס בכל מיני שטויות כאלה,אני מכיר בחורות בגיל שלך ששכבו ונהנו ולא בכו ולא היתחרטו אין לך מה להיתחרט,אם יש מישהי שבוכה בגיל(ויותר) הזה אחרי סקס זה לרוב בחורה ששכבה אם מישהו רק ביגלל שהיא חשבה שהוא יאהב אותה יותר ולא ראתה בזה משהו שהוא גם בישבילה וגם היא צריכה להינות מיזה ואחרי שהוא עזב אותה היא ראתה בזה ניצול וראתה בעצמה זולה ושרמוטה למרות שזאת גישה שובניסטית מגעילה שהרבה בנות מאמצות גם אם הם טוענות שהם פמיניסטיות,אין לך מה ליבכות דיי להיתחסדויות האלה מותר לך לישכב ולזיין מי שאת רוצה
    בלי להיתחרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילנה שלום

מירב שרון
    20/10/2007

כאן את שוב מבטאת את ההתלבטות שלך, שחלק ממך רוצה אומר לך שאת מוכנה לקיים יחסי מין ומנגד חלק ממך אומר לך שאולי את לא בשלה לכך עדיין ושאת עלולה להצטער על זה. אני ממליצה לך להגיע למצב שאת לגמרי לגמרי שלמה עם עצמך לפני שאת עושה את הצעד הזה כדי שבאמת לא תרגישי לאחר מכן חרטה, יש לך את כל הזמן שבעולם, ואף אחד לא עומד לך עם סטופר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו