מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ..דנה10/04/2010
אני בת 16 עוד מעט ויש לי חבר 7 חודשים.
אנחנו מדברים על סקס והוא מאוד רוצה ..אני גם רוצה אבל מאוד חוששת להריון כל הזמן .
אנחנו בנתיים מקיימים סקס יבש וכל פעם אני מפחדת מהריון למרות שאני יודעת שאין סיכוי
שהנוזל יעבור דרך .
איזה קונדומים כדי לשים ?האם זה יקרע לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
דניאלה פרייפלד10/04/2010כל הכבוד שאתם אחראים!!!
לגבי קונדומים בכל בית מרקחת ניתן לקנות קונדומים של חברות ידועות
צריך תמיד לבדוק תארך הפוגה, לא להשאיר בשמש או במקום מאד חם..
לבו ביחד כי יש מבחר עם טעמים אם תרצו....
דנה קחי בחשבון שבפעמים הראשונים זה לא ילך זה לא קשור בך!!!
לפעמים הבחור כל כך במתח שעד ששמים את הקונדום ....או שסוף סוף זה עליו הפין אינו משתף פעולה....
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...?
דנה11/04/2010מז"א הפין לא משתף פעולה?
אני חושבת שחבר שלי מאוד מוכן ..אבל שוב,אני מפחדת מהריון .אני לא יודעת מה יקרה פתאום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד11/04/2010סליחה שלא היתי ברורה וטוב שבקשת הבהרה.
משתף פעולה הכוונה, שמרוב שהבחור לחוץ, ועד שמים את הקונדום או מיד אחרי ששמתם הפין מאבד את זיקפתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מוטי12/04/2010עם את ממש חוושת את יכולה להתחיל לקחת גלולות,- תתעייצי עם הרופא שלך . ובכל זאת שימו קונדום.
או שפשוט אחרי כל פעם שאתם מקיימם יחסי מין תבדקו שהקונדום לא ניקרע ועם כן -גלולה D:.
עדיף תראשון אני חושב ..
שמעתי גם שיש קונדום כזה שהוא יותר "חזק" הוא טיפה יותר יקר ניראלי - לא ממש בטוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה***
מוטי12/04/2010עם אני טועה במשהו או משהו כזה
רופאים/וכו' שעונים פה תקנו אותי :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)