מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!!!ד-חסוי11/04/2010
שלום, אני בת 13 ויש לי חבר כבר 5 חודשים, בנים אחרים בכיתה שלי כבר מתחילים לעשות כל מיני דברים כמו לגעת בציצי לחברות שלהם,רוצים שהחברות יגעו להם ולהתנשק בציבור והם רוצים לעשות סקס. והילדים כל הזמן אומרים שאנחנו בכיתה ד' כי החבר שלי אפילו לא רוצה להתנשק מול אחרים.
אני והחבר שלי רק התנשקנו ואמרתי לו שכבר נמאס לי רק להתנשק (לא שאני רוצה סקס אבל כאילו שיהיה קצת יותר מנשיקה רגילה) והיום דיברתי איתו ואמרתי לו שיהיה פחות ביישן ויותר כמו הילדים האלו (אמרתי לו שלא כמו הילדים אלא בכיוון) אחר-כך התחלתי לדבר איתו על מה ה"גבול" שלו והוא אמר שרק נשיקה... הבעיה היא שאנחנו כל הזמן רבים ואני כל פעם סולחת לו על דברים שאני לא צריכה לסלוח (אלא להיפרד) ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות.
אל תחשבו שאני סוטה או משהו , אפילו אם הוא ירצה, אני לא אעשה איתו סקס, אבל פשוט נמאס להתנשק, הייתי רוצה שלפחות.. לא יודעת.. לפחות אולי נתנשק יותר זמן או צרפתית .
בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה :]]
איילת11/04/2010תראי, אתם עוד קטנים... אתם בכיתה ח' או ז'?..
13 זה גיל ממש צעיר, בכלל בשביל להתחיל מערכות יחסים, אבל לדעתי את צריכה לכבד את מה שהוא מרגיש, אם הוא עוד מתבייש ומרגיש לא מוכן, תחכי עוד קצת עד שהוא ירגיש מוכן. כנראה שהוא לא כמו שאר הבנים, ואני חושבת שטוב שכך, מה היית מעדיפה שהוא ינסה כל הזמן לגעת לך בציצי ולדבר איתך על סקס? בגיל 13 עוד????...
תחכו עוד שנה...ואז תתחילו עם זה...
לא יודעת זה מוזר לי שמתחילים עם זה בגיל 13 זה קצת צעיר מדי אני חושבת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד -חסוי
דניאלה פרייפלד11/04/2010לא אתן לך תשובה להיפרד או לא.....
אהרהר איתך...
את צריכה להפריד בין הקשר כקשר...נחמד להיות איתו,לראות סרטים ,שעורי בית ...ועד דברים שאתם עושים ביחד והאופי שלו, חוש הומור, אוהב לצאת ספורטאי...
לבין הנשיקה והלאה....
תעזבי רגע את זה שאת רוצה עוד ...האם את נהנת מהנשיקה?
את רק בת 13 לאן את ממהרת?!!! אם לא היה לחץ חברתי ,קבוצתי....להתקדם (ואני שמחה לשמע שאת לא בקטע של קיום יחסי מין מלא) האם היית מסתפקת בנשיקה? וממשיכה להינות מהקשר?
אולי במקום בישנות הוא יותר רגיש ...והוא רוצה להכיר אותך יותר ולבנות קשר שמבוסס על יותר...
ואלי הוא עגין לא מוכן נפשית ליותר אם הוא יענה לדרשותיך ולא יהנה ...מה איתו?ואם את לא תהני אז את תלכי? הכל בגלל שמהרת גם לנשיקה הצרפתית...צריך להיות אוירה של.....(שונה לכל אחת/ד)
זה לא דבר שמחליטים ביום רביעי נשיקה צרפתית...ואת יודעת איך....האם את רוצה את
זה לקשר או להיות כמו?
אני לא בטוחה אך ממה שהתרשמתי ,ממה שכתבת, לא היה לכם שיחה על רצונכם, מה אתה מרגיש..איך את מרגישה כלפיו..אולי לברר איך הוא מבין מה זה נשיקה צרפתית עבורו ועבורך אם הוא יסכים זה נשמע שבאת אליו ואמרת לו אתהזה וזה אל תהיה כזה וכזה ואני רוצה !!!!
הרי את איתו גם בגלל הזה והזה....
חומר למחשבה
ההמלצה שלי ,לא למהר למין מלא ,אפילו אם כל הכיתה והחברות הכי טובות מנשים לשכנע אותך לעשות כך!!!!
בהצלחה
בתקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)