מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך הקונדום יכול להיקרע?ילנה20/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוא ניקרה לי פעם שעשיתי סקס אם חברה
אבי20/10/2007שלי הוא ליפעמים ניקרע זה בסך הכל גומי דק והוא מתאים יותר לסקס של שתי שניות וזהו תמשיכו עוד קצת ויש סיכוי יפה שהוא יקרע זה קרה לי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי
ילנה20/10/2007נו הוא ניקרע ומה קרה????
היא לקחה גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום יש לנו ילד קוראים לו ערן סתם
אבי20/10/2007בנס גיליתי שהיא לוקחת גלולות מאז אני לא שם ביכלל קונדום כי אין צורך.אני ראיתי מיקרים
שבנות 13 ו14 ניכנסו להריון לא רצוי כשהם שכבו אם קונדום אז הוא ניקרע באמצע וגילו את זה מאוחר ונאלצו ללדת את התינוק!,אל תיקחי צ'אנסים ילדה את עוד צעירה את צריכה להיזהר אני ממליץ לך שלא ישים קונדום העיקר שתיקחי גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם קונדום וגם גלולות!!
חסוי21/10/2007קונדום בשביל להימנע ממחלות וגלולות למקרה שהקונדום נקרע אז למנוע הריון לא רצוי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי למחלות דיי נמוך וקונדום לרוב
אבי21/10/2007עדיף בשימוש אם שוכבים אם הרבה מאד פעמים במועדונים או משהו ככה סתם כששוכבים אם בן הזוג אין ממש סיבה ולא סיכון גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבי שלום
מירב שרון21/10/2007נכון שיש יותר סיכוי להידבק במחלת מין כאשר מקיימים יחסי מין מזדמנים עם פרטנרים מרובים. אבל עם למישהי יש חבר, שלפניכן הייתה לו חברה, שלפניו היה לה חבר...שהיה חולה במחלת מין (איידס למשל), אז היא בסיכון כי יתכן שהוא בעצמו אינו מודע לכך שהוא נושא את הנגיף, או חולה במחלת מין כלשהי. לכן תמיד רצוי להשתמש בקונדום, לצד גלולות אלא אם כן 2 הצדדים עשו בדיקות איידס לפני קיום יחסי מין, ונבדקו מבחינה רפואית על מנת לשלול מחלות מין אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אולי לא סקסולוג מוסמך ואני מבין
אבי22/10/2007פחות מימך אבל,אחוז מאד קטן מהאוכלוסיה נושאים את נגיף האיידס בוא נתחיל באזור הנגוע ביותר בעולם (באפריקה) שהאחוז שם עומד על 38% חולי איידס בוטסוונה וברוב הארצות באפריקה האחוז עומד על
17% ו10% והמקום הנגוע ביותר בעולם חוץ מאפריקה בהאיטי יש 5% נגועים באיידס,באמריקה הלטינית כולה (שמונה כמה מאות מיליונים של אנשים) שיש מיתוחה כמה מהארצות הנגועות ביותר
חוץ מאפריקה (ביניהם זאת שאזכרתי למעלה) יש 1.6 מיליון נשאים שזה בערך 1ל400(משהו כזה) לימצוא ולהידבק מאדם באיידס(הסיכוי הזה דומה לסיכוי בלהיקלע לתאונת דרכים) זאת אומרת שבאחד היבשות הנגועות ביותר אחרי אפריקה כדי להידבק באיידס צריך לישכב כל היום וכל הלילה במשך לא קצת זמן במועדונים ובבתי בושת ללא קונדום,וגם אם חבר של חבר של חבר של חבר של מי ששכבתה איתו עלול ליהיות נגוע באיידס
זה עדיין אותו סיכוי מין הסתם,בשאר הארצות בעולם הנתונים נמוכים יותר והסיכוי לקבל איידס בסקס קטן יותר. בכל אופן כדי לשים קונדום בסטוץ אם מישהי/ו בשירותים במועדון או משהו אבל אם בן זוג זה דיי מיותר לדעתי קונדום ויש הרבה יותר סיכון בלהידרס על ידי משאית ולמות או להיתאשפז בדרך אליו
הביתה לעשות סקס לדעתי אנשים צריכי לעשות את ההבדל הזה.קצת הגזמתי אבל אני רוצה להבהיר את העניין הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו הסיכוי בין איידס למחלות
אבי22/10/2007מין אחרות לא גדול ודיי דומה יחסית,ולרוב יש סימנים למחלת מין איידס לא רואים.
אתם יכולים לבקר את מה שאמרתי אבל אני אומר את זה על סמך דברים שקראתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)