נטייה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה מינית
    אבי
    12/04/2010

בן 15 וחצי. אני מאונן כבר תקופה ארוכה על נשים אבל בזמן האחרון התחלתי לאונן על גברים. אני עושה את זה בלהט הרגע כי רגע לפני שאני מגיע לאורגזמה אני חושב על גבר.ואני מרגיש רע אם זה וגם האורגזמה לא כל כך חזקה וטובה ואם אני כבר רואה סרטי גייז אז אחרי שאני גומר על הסרט אני רואה אותם וזה לא עושה לי חשק יותר . אני חייב להגיד שאני מאוד נמשך לנשים ואוננתי על נשים כל הזמן אבל רק בתקופה האחרונה התחלתי לחשוב על גברים .
    האם אני אוהב רק נשים וזה משהו בהתבגרות ?או שאני נמשך לשני המינים גברים ונשים?יכול להיות שאני בכלל הומו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטייה מינית

הוספת תגובה

• לאבי שלום

מירב שרון
    12/04/2010

בגיל ההתבגרות זה טבעי לחקור ולגלות את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך. זה שיש פנטזיות הומוסקסואליות לא בהכרח מעיד על הנטייה המינית. במיניות יש רצף בין הומסקסואליות להטרוסקסואליות ורובינו נעים על הרצף ולא בהכרח נמצאים בקצה אחד או בקצה השני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו