מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמיתי או לא?ליאור13/04/2010
שלום אני בן 14 ואני מאוננן כל יום (לא לדאוג זה ממש לא בא על חשבון חברים) שמעתי שמישהו אמר שהזין שלו נסתם בגלל שפיך שהתקשה ואז הוא היה צריך לעבור ניתוח לסדר את זה.
אני מפחד והפסקתי לאוננן כי אני מפחד שזה יקרה לי. זה באמת הגיוני ויכול לקרות? אפשר לעשות משהו כדי שזה לא יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאור שלום
מירב שרון13/04/2010אין שום מניעה מבחינה רפואית לאונן בתדירות יומיומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
דור14/04/2010אוננות היא אחת החטאים החמורים ביהדות,אז אם אתה יהודי מאמין,אני ממליץ לך להפסיק.
נ.ב.תסתכל קצת באינרנט על זה,תרצה להפסיק,תפסיק,לא תרצה,סבבה בחירה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא פורום דתי אז אנא בלי הטפות דת
מירב שרון14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש נו באמת.
איילת14/04/2010אחד החטאים הכי גדולים ביהדות?
בולשיט,
אני אולי לא דתייה הדוקה אבל אני כן מאמינה בה', ולדעתי אין שום דבר רע בזה. אם לאונן גורם לנו להרגיש טוב = ול-א פוגע בסביבה ובנו, מה בדיוק הבעיה בזה?
אסור גם לרצוח לפי התורה, אנשים בכל זאת רוצחים.
אסור לאנוס, אנשים בכל זאת אונסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון14/04/2010לא הבנתי את ההקבלה שלך לגבי אוננות ביחס לאונס ו/או רצח. אונס ורצח הם פשעים/עבירות שפוגעים באחרים, אין להם שום לגיטימציה חברתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
דור15/04/2010אני באמת לא מנסה להטיף או משהו,בסך הכל אני אומר משהו שאני יודע עליו,אם הוא רוצה לאנון שיאונן כמה שבא לו!!
אני בסך הכל מסית את תשומת ליבו לעוד טענה שהוא יכול לדחות או לקבל כרצונו החופשי.
שכחתי להוסיף מבחינת היהדות זה לא מדויק שאוננות היא חטא חמור ביותר,זה נכון לגבי בנים,אבל עם בנות יש אידאלוגיה של "אנחנו לא נשאל ואתם לא תאמרו" או משהו כזה
רשמת:"אסור גם לרצוח לפי התורה, אנשים בכל זאת רוצחים.
אסור לאנוס, אנשים בכל זאת אונסים. "
אם יש אנשים שרוצחים ואונסים אז זה אומר שזה בסדר? אז למה שלא נרד עכשיו למטה ונלך לאיזה בית ספר ונבצע רצח המוני? הרי מותר לרצוח לפי דברייך!הרי כולם עושים את זה,לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי היי היי
איילת15/04/2010לא רשמתי שזה בסדר.
התכוונתי, שיש חוק בתורה שאסור לרצוח, ואנשים בכל זאת מצפצפים על זה. נכון שלא כולם, יש כמוך - שמאמינים בתורה ומכבדים אותה, אבל בכל זאת המון אנשים שנרצחים ברחבי העולם, עקב אנשים ששמים פס על זה.
זה אומר, שאין בדיוק חשיבות לחוקים האלה...
אנשים יכולים לבחור אם לקיים או לא.
אז אני לא חושבת שזה נכון כל כך להטיף לבן אדם "לא! אל תאונן! כתוב בתורה שאסור לאונן"...
זה זכות בחירה.
אם אתה מאמין בתורה - אל תאונן. בעיה שלך. רק אל תטיף לאנשים אחרים, כי כל אחד באמונתו יחיה וילך אחרי הבחירות שלו וישא בהשלכות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון15/04/2010שוב אין מקום להקבלה בין עבירות חמורות של אונס ו/או רצח לאוננות שאינה מזיקה לאף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אסביר לך למה קישרתי את זה לרצח.
איילת15/04/2010הוא כתב, ואני מצוטטת "אוננות זה אחד החטאים הכי גדולים ביהדות".
והוא הסביר, שכאשר מאוננים, "מבזבזים" לשווא זרעים, שמזרעים נוצרים עוברים (בני אדם כמובן).
מכך אני מסיקה, שהוא הסביר שאוננות זה רצח = רצח עוברים.
אז "אסור לאונן כי זה רצח" (זה מה שהוא מסביר)
אבל אנשים רוצחים כמעט כל יום בעולם הזה.
מקווה שהסברתי את עצמי נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתפסו אותי בכל מילה אבל..
דור15/04/2010בתאכלס אני חילוני בכלל,נולדתי למשפחה חילונית וכל המשפחה שלי חילונית וכרגע אני בתהליכי התחזקות...(אני בכלל בן 14)
וכמו שכבר הבנת אני מאמין בתורה(דרך אגב חסויה,ראיתי שרשמת איש באמונתו יחיה ולמרות שזה לא ממש קשור...ידעת שזה בכלל ביטוי שחילונים המציאו?) אולי לא בכל דבריה אבל ברובה כן, ואני יכול להביא לך הוכחות(מדעיות לגמרי!!) שיש ישות עליונה שכרגע מבחינתנו, לא משנה ספיצפית מי היא בגלל שבכל הדתות רשום שאוננות היא חטא.
אז הסיכוי הוא ש100% אוננות זה חטא,לא משנה אם אתם יהודים,בודיהיסטים,אתיאסטים או לא ידוע מה! אני רק מנסה להראות לכם משהו שישפר את חייכם(עד כמה שזה נשמע דבילי) ואם אתם רוצים הוכחה חותכת,תפסחקו לאונן למשך איזה שבוע ואתם תראו שיקרה לכם דברים טובים באותו שבוע!! ואני רציני איתכם.. נכון שגם בזמן שאוננתי בקביעות היה לי טוב אבל עכשיו כשאני מאונן הרבה פחות יותר טוב לי... אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא אבל תנסו,מה כבר יש לכם להפסיד זה כולה כמה ימים שאתם במילא לא עושים בהם משהו חסר ערך שלוקח מזמנכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדור יקירי-צדיק באמונתו יחייה!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות! אין מצב! עבדו עליך!
ד``ר עידן מיליצ`ר15/04/2010לא קרה, לא קורה ולא יקרה!! תהנה ללא חשש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לדבר הכבוד תוך יתחשבות ברגשות
הנהלה18/04/2010טומטום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)