בעיה מייאשת בקיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מייאשת בקיום יחסי מין
    היילי
    13/04/2010

שלום,
    אני בת 18 אוטוטו ואני נהייתי ממש פחדנית מקיום יחסי מין עם חבר שלי...
    בהתחלה הוא מנסה להחדיר את איבר המין שלו ומשהו כאילו עוצר, לוקח זמן עד שהוא נכנס, אפילו שרטוב... יש לי פחד כי כל פעם בזמן הקיום שורף לי וככל שהוא ממשיך שורף ושורף יותר עד שאני כבר לא יכולה יותר ואני מפסיקה אותו וזה מבאס אותי עד מוות, אני עושה את זה רק כי אני ממש לא מסוגלת לסבול את השריפה הזאת........ הלכתי לרופא נשים והוא נתן לי טיפול לפטריה וזה לא עבר ואז הוא עשה לי בדיקה מיקרוסקופית שם ואחרי שהוא סיים הוא אמר לי שהוא לא רואה כלום ואולי זה יובש ולנסות לשים חומר סיכה....אמרתי לו שניסינו לשים של דורקס אבל המוזר בזה שאני שמה זה שורף לי פי 2 כאילו זה נשרף שם... אז הוא נתו לי מרשם לאיזה חומר סיכה אחר וגם בזה שורף לי מאוד.........
    אין שום פתרון ואני כבר מיואשת וזה כל כך מעציב אותי שזה לא הולך לנו...
    אשמח אם יהיה לכם איזה פתרון בשבילי........ :(
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היילי

דניאלה פרייפלד
    14/04/2010

התסכול מובנת גם החוסר אונים ....
    אני מציעהלך ללכת להיבדק אצל רופא שהוא בם סקסולוג יש באתר של אי"טם
    התאור שלך של שורף מעלה אצלי השארה שאולי יש לך ויטבליטיס ולא כל גניקולוג יכול לאבחן זאת .
    יש טיפול ...
    בנתיים לא לנסות חדירה.
    תתמקדו הקשר מיני ללא חדירה ....עד אורגזמות אך שוב ללא חדירה ...תקופה זאת של התמקדות במין חיצוני יאפשר חזרה לתחושה, ההדדית ,של הנאה המקשר המיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההבנה.....

היילי
    15/04/2010

מזאת אומרת לא כל גניקולוג יכול לאבחן את זה ?לאן אני צריכה ללכת שאולי ימצאו לי את זה ? בבדיקה מיקרוסקופית הוא לא אמור לראות את זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היילי

דניאלה פרייפלד
    15/04/2010

איזה בדיקה מיקרוסקופית עברת?
    הבדיקה: נגיע עם מנקה אוזניים כזה,על פתח הנרתיק.
    לפנות לאתר של איטם סקסולוג שגם גניקולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקה המיקרוסקופית

היילי
    16/04/2010

הבדיקה המיקרוסקופית הייתה עם מכשיר כזה כמו במעבדות....
    ועם המנקה אוזניים האלה שאת מדברת זה לא נקרא תרבית ואגינלית ? כי אם כן עשיתי את זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היילי

דניאלה פרייפלד
    16/04/2010

לא נבדק לויסטיבוליטיס.
    לפנות לאתר איטם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו