מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מייאשת בקיום יחסי מיןהיילי13/04/2010
שלום,
אני בת 18 אוטוטו ואני נהייתי ממש פחדנית מקיום יחסי מין עם חבר שלי...
בהתחלה הוא מנסה להחדיר את איבר המין שלו ומשהו כאילו עוצר, לוקח זמן עד שהוא נכנס, אפילו שרטוב... יש לי פחד כי כל פעם בזמן הקיום שורף לי וככל שהוא ממשיך שורף ושורף יותר עד שאני כבר לא יכולה יותר ואני מפסיקה אותו וזה מבאס אותי עד מוות, אני עושה את זה רק כי אני ממש לא מסוגלת לסבול את השריפה הזאת........ הלכתי לרופא נשים והוא נתן לי טיפול לפטריה וזה לא עבר ואז הוא עשה לי בדיקה מיקרוסקופית שם ואחרי שהוא סיים הוא אמר לי שהוא לא רואה כלום ואולי זה יובש ולנסות לשים חומר סיכה....אמרתי לו שניסינו לשים של דורקס אבל המוזר בזה שאני שמה זה שורף לי פי 2 כאילו זה נשרף שם... אז הוא נתו לי מרשם לאיזה חומר סיכה אחר וגם בזה שורף לי מאוד.........
אין שום פתרון ואני כבר מיואשת וזה כל כך מעציב אותי שזה לא הולך לנו...
אשמח אם יהיה לכם איזה פתרון בשבילי........ :(
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היילי
דניאלה פרייפלד14/04/2010התסכול מובנת גם החוסר אונים ....
אני מציעהלך ללכת להיבדק אצל רופא שהוא בם סקסולוג יש באתר של אי"טם
התאור שלך של שורף מעלה אצלי השארה שאולי יש לך ויטבליטיס ולא כל גניקולוג יכול לאבחן זאת .
יש טיפול ...
בנתיים לא לנסות חדירה.
תתמקדו הקשר מיני ללא חדירה ....עד אורגזמות אך שוב ללא חדירה ...תקופה זאת של התמקדות במין חיצוני יאפשר חזרה לתחושה, ההדדית ,של הנאה המקשר המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההבנה.....
היילי15/04/2010מזאת אומרת לא כל גניקולוג יכול לאבחן את זה ?לאן אני צריכה ללכת שאולי ימצאו לי את זה ? בבדיקה מיקרוסקופית הוא לא אמור לראות את זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיילי
דניאלה פרייפלד15/04/2010איזה בדיקה מיקרוסקופית עברת?
הבדיקה: נגיע עם מנקה אוזניים כזה,על פתח הנרתיק.
לפנות לאתר של איטם סקסולוג שגם גניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה המיקרוסקופית
היילי16/04/2010הבדיקה המיקרוסקופית הייתה עם מכשיר כזה כמו במעבדות....
ועם המנקה אוזניים האלה שאת מדברת זה לא נקרא תרבית ואגינלית ? כי אם כן עשיתי את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיילי
דניאלה פרייפלד16/04/2010לא נבדק לויסטיבוליטיס.
לפנות לאתר איטם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)