שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    חסויה
    14/04/2010

שלום יש לי כמה שאלות:
    1. האם זה נכון שכרוב מגדיל את החזה ( אני כבר בת 16 וחצי והחזה שלי לא שווה באופן בולט ולא שטוח אבל בהחלט לא גדול)
    2. יש לי מעין פצעונים ( לא מגעילים כמו חג'קונים או משו כזה אבל פצעונים) על הישבן ,איך אני יכולה להיפטר מזה זה כבר כמה זמן...
    3. איך בנות מאוננות ( אני מאד פתוחה בקטע הזה אבל אני לא סגורה על התשובה והייתי רוצה לנסות לא רק עם הדוש במקלחת)
    4. האם להשאיר משולש לא שעיר אבל משולש ( לא לגלח הכל או להשאיר שביל- "שפם היטר" או איך שלא קוראים לזה) בשערות הערווה זה מקובל ובנים אוהבים את זה ?
    5. אני מרגישה ממש מטופשת וסתומה על השאלות האלה ( מזל שזה חסוי!!!) אבל אני אשמח לתשובות
    תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• לחסויה

=>
    14/04/2010

לאונן יש הרבה שיטות בגירוי הדגדגן או דחיפת אצבעות ולא רק במקלחת ואת לא אמורה להרגשי מטופשת כי זה המטרה של הפורום ההזה =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

איילת
    14/04/2010

שמעתי שכרוב מגדיל את החזה, אבל אל תבני על זה. יש סיכוי שהוא מגדיל בממש קצת. תעשי הגדלת חזה פשוט, אם את ממש רוצה את זה.

לגבי הסרת שיערת שם למטה....אני חושבת שמשולש זה הכי טוב, או פשוט להסיר הכל. זה גם טוב. הכי חשוב שלא תשאירי שם שיח כי זה מגעיל ברמות.....

לגבי הפצעים על התחת - פשוט תלכי לבית מרקחת ותבקשי משחה נגד פצעונים על הישבן, כנראה שזה נוצר בגלל זיעה / או שאת לובשת תחתונים שהגוף לא נושם בהן? תבדקי את זה.

בהצלחה מקווה שעזרתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעני חסויה

איש
    15/04/2010

אני גם בן 16 ו אין בעיה שישאר קצת שיער מלמטה אבל אני רוצה לשאול אם כל הבנות בגילנו מסירות שיער כאילו בנות שמסבבך ו מה את מעדיפה אצל הגבר איבר שעיר או קצת שיער אר בכלל אין שיער ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הגדלת חזה / תיקון אסימטריה

פרמהבסט
    15/04/2010

שלום,

ניתוח הגדלת חזה הוא אחד הניתוחים הפלסטיים הפופולאריים ביותר הקיימים כיום. טכנולוגית הניתוחים - כמו גם ניתוח תיקון האסימטריה- התקדמה והפכה את תוצאת הניתוח ליותר "טבעית" וישנם סוגים שונים של שתלים שניתן לבחור בהם, בהתאם לצורת החזה הנוכחית, הצורה אליה את שואפת וגודל החזה. שתל עגול גבוה, שתל עגול נמוך, שתל אנטומי ועוד.

על מנת לקבל תשובה לשאלתך, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה, אשר בהתאם לנתונים האישיים שלך יוכל להתאים את הטיפול האידיאלי עבורך. כמו כן, במידה ותבחרי לבצע טיפול במכון שיש לו הסדר עם קופת החולים בה את מבוטחת, ייתכן ותוכלי לקבל הנחה.

לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- *2829 ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    15/04/2010

כל השאלות שלך הן לגמרי במקום, אינן טיפשיות בכלל ולגמרי לגיטימיות במיוחד בפורום הזה. התשובות:
    1. כרוב אינו מגדיל את החיזה - מדובר במיתוס. זה מאוד נורמלי שיש אסימטריה לאורך הגוף, למשל שיהיה נחיר אחד שטיפה יותר גדול מהשני או שיהיה שד אחד שטיפה יותר גדול מהשני וכד'. את בגיל של צמיחה פיזית וזה כולל את החזה שלך. יש גם גורם גנטי, תסתכלי על גודל החזה של אמא/סבתא שלך. ומי קבע שחזה גדול יותר יפה? תסתכלי על ערוץ FTV ותראי שרוה דוגמניות המסלול הן שטוחות.
    2. לגבי הפצעים אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואת עור.
    3. לגבי אוננות, אני ממליצה בחום על הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ניתן לרכוש בצומת ספרים. הספר ילמד אותך בין השאר גם איך לאונן.
    4. הסרת שיער זה עניין אינדיבידואלי, והמון עניין של אופנה. יש בנות שמסדרות, אחרות מסירות הכול (בעיניי זה נראה פדופילי למדי), ואחרות בוחרות להישאר טבעי והכול לגיטימי.
    5. שמחה שפנית לפורום להתייעצות, תרגישי חופשי לגמרי לשאלות כאן כל מה שמסקרן אותך בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו