מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אפשר לעשות ביחד?איילת14/04/2010
שלום אני בת 14 שנה הבאה אני בכיתה ט'...
במידה ויהיה לי שנה הבאה (בכיתה ט) חבר, לקיים יחסי מין מלאים זה עוד מוקדם מדי נכון ?
אז מה מתאים לגיל הזה, את יכולה להציע לי דברים שאפשר לעשות ביחד ולהנות ועדיין לא להרגיש "רגשות שם" ? (איזה סוגי חירמונים , מיזמוזים , וכ'ו ) ? דברים שקצת מעבר לסתם "נשיקה צרפתית" .....
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגשות אשם****.
איילת14/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון14/04/2010אני מציעה שכשתגיעי לגשר תחצי אותו. כרגע אין לך חבר אז זה עדיין לא רלבנטי. כשתיצרי קשר רגשי משמעותי עם נער שעמו תרצי להגיע לאינטימיות פיזית, תחזרי אלינו עם השאלות הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מדוע זה לא רלבנטי?
איילת14/04/2010אני רק רוצה לדעת לעתיד :)
אבל אם את חושבת שעדיף לחזור לפה כשאני כבר אגיע למצב של קשר, אז סבבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
מירב שרון15/04/2010תיכנסי לגוגל ותכתבי את המילים: פירמידה למיניות של נאוה לרנר ושם תראי כל מיני דברים שאפשר לעשות בסקס שאינם כוללים חדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירב.
איילת15/04/2010יש לי חבר.
עכשיו זה בסדר שתגידי לי איזה דברים אפשר לעשות..?
סתם, אין לי חבר, אני פשוט לא מבינה את ההגיון במה שאמרת. אני רוצה לעתיד לדעת מה אפשר לעשות חוץ מקיום יחסי מין. נגיד ומחר יהיה לי פתאום בן זוג (נגיד), אז מחר את תסבירי לי כאילו?
אני רק רוצה לדעת איזה דברים אפשר לעשות, שזה חוץ מלהתנשק. ויחסי מין זה לגמרי מחוץ לתחום. אז משהו ביניים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראי את התגובה שלי
מירב שרון15/04/2010נתתי לך כבר מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה לך מירב, ושאלה קצרה
איילת16/04/2010את חושבת שאני עוד צעירה מדי בשביל לעשות דברים כאלה עם חבר ? (לא סקס!!! אוננות אחד לשניה, וכ'ו)
ושוב אני אציין שאני בת 14 וקצת, ובקרוב אני אהיה בכיתה ט'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד16/04/2010בכל הקשור לקשרים מהלב...לפעמים שחושבים על משהו, או עובדים קשה לתכנן אותו ללא מאפשרים לזה לקרות...ותפסדי את המשחק של האם הוא מחזר אחרי או לחזר אחריו כי הוא שם לב אלי או משהו קורה לי שאני לידו....אם תקראי אותתכונני את עלולה להפסיד כי זה לא קרה לפי הציפיות שלך....
תני לעצמך לאפשר את הווה עתיד שלך...
אתן לך תשובה אחת, חד משמעית, אך זה דעתי, ושוב את ואני לא יודעות מה צפוי לך ועם מי הלב שלך יקשור את עצמו....לא לקיים יחסי מין מלאים בכיתה ט או י וכאמא ל... לא יא יב אך זו תקוותי לבת שלי.....
גיל 14-16 הנפש עדין לא מוכנה למין מלא וכל מה שמתלווה אליו....
לא קל להיות מתבגרת תסמכי על תחושותיך תני ללב לבחור את החבר ולשניכם ביחד להמשיך מקשר הדדי לב ללב אל המיניות....ואנחנו נהייה כאן לשאלות רלווניות כאשר תצתרכי יותר....
בנתיים תכירי את מיניותך ותהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות לך דניאלה!
איילת16/04/2010הבנתי אותך לגמרי ותודה על ההסבר המנומק!!!! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)