מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס וזוגיות -לעידן מילצ'ר\דניאלהאורי17/04/2010
יש לי שאלה שמ-מ-ש מציקה לי ואשמח אם תענו לי עליה..
אני בזוגיות כבר שנתיים אני מאוד אוהבת את חבר שלי ומעריכה אותו,
המערכת הזוגית שלנו ממש טובה!
רק הבעיה היא שלאחרונה הרגשתי שהתשוקה פחתה ואני פועלת רבות כדי לנסות
להחזיר אותה,
אז כחלק מה"טיפול" אני מנסה להתרחק קצת שיהיה לו חשק להתאמץ, וכשאני מתרחקת הוא מתלונן
ואם נניח אני במיטה מנסה להוסיף קצת "פלפל" ופראות
אז אני מרגישה שהוא מכבה אותי כי הוא אומר לי "הלו תרגעי!"
אפשר לומר שאני אפילו נפגעת..
מה לעשות? לא רוצה לאבד אותו וכל מה שאני עושה כדי להחזיר תשוקה ליחסים שלנו
עולה לי ביוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שזה בסדר שאתייחס אליי לא פנית
מירב שרון18/04/2010קודם כל אני ממליצה לך בחום על הספר "אינטליגנציה ארוטית" של אסתר פרל, הספר מתייחס לכל הנושא של זוגיות ארוכת טווח ואיך זה משפיע על השחיקה של הארוטיקה והתשוקה ומה ניתן לעשות עם זה. אתם כבר שנתיים ביחד אז זה טבעי שיש שחיקה של תשוקה ואני מבינה שאת רוצה לפעול כדי לשפר, האם את דיברת עם החבר שלך לגבי איך שאת מרגישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה-
אורי18/04/2010כן.. דיברנו על זה הוא אמר שאין סיבה שארגיש כך כי זה קורה רק לפעמים כשאין לו מצב רוח.
מאוד מפריע לי שכשאני מנסה דברים חדשים הוא אומר לי "הלו תרגיעי!"
איך אני אחזיר את התשוקה אם הוא נרתע מדברים חדשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי
דניאלה פרייפלד18/04/2010אני מבינה את תסכולך ואת דאגתך לעתיד היחסים!!!!
בת כמה ואת ובן כמה הוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
אורי19/04/2010אני בת 18 והוא בן 20
התסכול הזה יוצר אצלי לחץ ופחד ממחויבות אני מפחדת שאירתע ממערכות יחסים ארוכות
אם אחרי שנתיים סה"כ הסקס פוחת..
אני מטפחת את עצמי וקוראת הרבה ספרים בנושא על מנת להחזיר את התשוקה ליחסים ,
אבל כמו שאמרתי הוא לפעמים זה יותר מידי,והוא נרתע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי
דניאלה פרייפלד20/04/2010או-קיי
אם היית בת 30+ יכוך ךהיות שהיית י נותנת לך תשובה יותר חד משמעים לשאל שלך להשאר או לעזוב לבת 18 "בתחלית דרכה" זה רק חושותייך הרהורי ליבך יכולים לענות...
אתיחס רק לתחום המיני זוגי...שגם שם את בעצם "בתחלית דרכך" ...
לרוב הזוגיות המינית אינה אחידה ,כלומר לרוב, הזוג לא מתאום מינית את תרצי יותר, בשלב מסוים הוא ירצה יותר ואת אולי לא תרצי ( לא בהכרח איתו ספציפית ) זה מן רולרקוסטר המיניות..
האם ישבתם ובאמת דברתם או שבאת אליו הטענות?
תשתפי אותו, שאת לוקחת את זה אישי, ואת מרגישיה שאת לא בסדר או לא מושכת ואני בנקודה זאת חייבת להדגיש, שלפי הכרותי זוגות ,את לא קשורה למה שעובר עליו...( אלא אם הוא חושב אם להשאר בקשר או לא) לא לראות את הקושי בך!!!לא להרגיש אשמה!
יכול להיות שהוא עובר תקופה קשה לחוצה..צבא ,לימודים .......???
תקשיבי לו!! את לא חייבת להסכים כן להקשיב
ואז תשקלי את המצב..
זה לא סוטר את ההצעה של מירב לקרא את הספר
בתקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה/
רון20/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)