מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותאנונימית18/04/2010
שלום
אני בת 17 ואני בתולה
ועדיין לא לקחתי גלולות אף פעם
ורציתי לדעת אם אני יכולה להתחיל לקיים יחסי מין לפני שאני לוקחת גלולות
ואז אני אתחיל לקחת ביום הראשון של המחזור [כמו שהרופא אמר לי]
או שאני צריכה לקחת קודם גלולות ורק אז אני יכולה להתחיל לקיים יחסי מין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון18/04/2010את לא מוגנת מפני הריון כל עוד לא התחלת עם הגלולות. בעקרון כבר מהיום הראשון של המחזור את צריכה להתחיל לקחת גלולות, מומלץ שבחודש הראשון במקביל גם תשתמשי בקונדומים, ורק לאחר שבוע הפסקה של מחזור כשאת מתחילה חפיסה שנייה את יכולה להיות שקטה שאת מוגנת מפני הריון לא רצוי אך ורק עם הגלולה. גלולות לא מונעות מחלות מין, רק קונדום מגן עלייך מפני זה, לכן אם לפרטנר יש ניסיון מיני קודם, צריך לקחת בחשבון גם סיכון של מחלות מין ולא רק הריון לא רצוי. אם את לא רוצה לחכות לגלולה וכבר רוצה לקיים יחסי מין מלאים אז את חייבת להשתמש בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)