בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    ליז
    19/04/2010

לפני יומיים קיימתי יחסי מין עם קונדום ועכשיו כואב לי הבטן התחתונה וגב תחתון
    סיימתי לפני 14 יום מחזור הבעיה היא שזה נראה תסמיני דלקת בשתן זה לא פעם ראשונה שזה קורה
    השאלה היא יש מצב שאני אלרגית לקונדום??
    הקונדום שהשתמשתי בו הוא קונדום לטקס עם חומר סיכה
    מה עושים עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• לשירה שלום

מירב שרון
    20/04/2010

אני מפנה את שאלתך לד"ר חרותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן מחכה לתשובה מד"ר חרותי בבקשה

ליז
    20/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה ללטקס

22/04/2010

הכאבים יכולים לנבוע מדלקת בדרכי השתן ואז הביטוי יכול להיות בהתאם ובין השאר לכלול גם כאב בבטן תחתונה. קל לאבחן ע"י תרבית שתן והטיפול בהתאם ע"י אנטיביוטיקה.

כאב גם יכול לנבוע מהמחזור, אך לא נראה שזו הסיבה לאור העובדה שסיימת אותו לפני 14 .

אלרגיה ללטקס (החומר ממנו עשוי קונדום) גם תתכן, אך הסימנים בדרך כלל שונים וזה מופיע מיד לאחר השימוש. תוכלי לנסות שימוש בקונדום מחומר אחר, למשל, אוואנטי של חברת דורקס אינו עשוי מלטקס.

אגב, מה קורה כשאת שמה כפפות לטקס (אותן כפפות חד פעמיות שמשמשות לניקיון)?! אלרגיה היא אלרגיה בלי קשר לאיבר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין רגישות ללטקס בכפפות...

ליז
    25/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו