מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגמור בפהאנונימית21/04/2010
יש לי שאלה:
אם חבר שלי יגמור לי בפה אז אני יכולה לקבל מחלות?
יש דרך שאני יכולה להגן על עצמי מפני מחלות אם חבר שלי יגמור לי בפה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אנונימית21/04/2010ושכחתי לשאול עוד שאלה:
אם אני וחבר שלי עושים סקס בתחת(סליחה על המילים הגסות)
אז הוא חייב לשים קונדום בשביל שלא יהיו לי מחלות
או שזה בטוח גם בלי קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
מוטי21/04/20101. לא , זה לא מזיק שהוא גומר לך לפה . ההפך בשפיך יש משהו שבריא ניראלי כל מיני מינרלים או משהו כזה .
2. כן כדי שתשימו קונדום + חומר סיכה , קונדם בשביל שלשניכם לא היו מחלות , חומר סיכה שיחליק.
ובלי קונדום זה כבר ליותר מבוגרים שעשו בדיקות ויודעים בוודאות ששניהם בריאים ואין חשש לעשות זאת בלי קונדום.
* תחכי גם לתשובות של המומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד21/04/2010פחות שומעים על מחלות שמעוברות דרך מין אורלי אך הן קימות....
גם כאן ניתן להשתמש בקונדום..יש בטעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון21/04/2010סתם דוגמא - כל מגע - אנאלי או אוראלי - עם נוזלי גוף נגועים יכול לגרום להידבקות במחלת כלמידיה. יש עוד מחלות מין שמועברו באמצעות מין אוראלי/אנאלי לכן אם יש לך חששות לגבי חבר שלך שאולי יש לו מחלות מין את יכולה לבקש ממנו לעבור בדיקות רפואיות על מנת לשלול את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית21/04/2010תודה שעניתם לי
וחבר שלי אמר לי שאין לו מחלות בוודאות
אם אין לו מחלות אז זה יהיה בטוח לעשות את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד22/04/2010אם הוא ופינו בריאים אין מניע
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)