מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות??22/04/2010
שלום,
רציתי לדעת ממה יש להיזהר אם אני וחבר שלי מקיימים סקס יבש ללא חדירה וללא בגדים
מה קורה אם הטיפות הראשונות נוגעות באיבר המין שלי?
דבר נוסף,כשקיימנו סקס יבש עם בגדים,היה לי על המכנס היו לי 2 כתמים קטנים על המכנס ממנו.
זה אומר שהוא ממש גמר או שזה רק הטיפות האלה של ההתחלה או שהוא עצר את עצמו לא לגמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר של:
דניאלה פרייפלד22/04/2010להימנע ממגע נוזל הזרע בפתח הנרתיק.
רק הוא יכול לומר לך אם הוא גמר או לא...
אך יכול להיות שאכן הכתמים של טיפות שמשתחררות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךךך
??23/04/2010הכוונה פתח הנרתיק זה אומר ההתחלה של איבר המין או יותר פנימה???
ואם הטיפות הראשונות נוגעות באיבר המין רק חיצוני קיים חשש להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה חשובה
??23/04/2010כמו שכתבת,איך בעצם אוכל להימנע ממגע נוזל הזרע באיבר מיני-רק חיצוני אם אנחנו מקיימים סקס יבש כששנינו ערומים.???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד24/04/2010הפתח כוונתי לבחוץ, כל חדירה עלולה לעלות את מידת הסיכון, כי לרוב יש פליטה מוקדמת שהבחור אינו מרגיש בו.
את נמנעת, בכך שאת לא מאפשרת לפין קרבה לפות.
תשחקו, תהנו, אך שהוא לא יקרב את הפין בין רגליך....חבל לקחת סיכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך המשך
??26/04/2010ואם אני לוקחת גלולות אסטל אבל לא בשעה קבועה..זה מונע הריון?
אגב,אפשר לקבל מחלות אם איבר מינו נוגע באיבר מיני-בלי חדירה..???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
חסוי26/04/2010ואם מבצעים סקס אנאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד26/04/2010אם יש לו מחלה על הפין לא לגעת! שילך לרופא לודא במה מדובר
ולגבי מין אנאלי, אשמח לשאלה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיךך
??27/04/2010אפשר לדעת אם יש לו מחלה כלשהי?? פשוט לשאול??
זה לא נעים. ומביך,למרות שאני יודעת שזו הבריאות שלי.
ועוד שאלה,אילו בדיקות צריך לעשות כדי לדעת אם יש מחלות כלשהן באיבר המין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותיי
דניאלה פרייפלד27/04/2010אם מקימים יחסי מין, עם הרבה אנשים ללא אמצעי מניעה, כך עולה הסיכון לחולות במחלה .....
לרוב לא רואים את המחלות, אך יש כאלה שאכן רואים ולפעמים זה בהתפרצות המחלה כמו הרפס,או בשלב מתקדם יותר של המחלה.
אז תביטי על פינו, ואם את חוששת, כן למה לא לשאול ...אם הוא אכן לקח אחריות וקיים יחסי מין מוגנים בעברו..
לא כל המחלות הן העבר המין יש שמעוברים דרך הנוזלים שפולטים..
יש בדיקות דם לכמה מחלות ויש שרואים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)