מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעם הראשונהאנונימית26/04/2010
אני וחבר שלי עשינו יחסי מין לפני כמה זמן, זאת הייתה הפעם הראשונה שלי
וזה היה כייף ונחמד מאוד
אבל לא "מדהים" או חוויה מהסרטים כמו ששמעתי
והאמת שחשבתי שזה יהיה משהו מיוחד שאני לא אשכח
אבל לא
חשוב לציין שחבר שלי הכניס לי אצבעות עד הסוף לאיבר המין כבר לפני הסקס אז גם לא כאב לי בכלל.
עוד שאלה - כשהוא מכניס לי אצבעות ויורד לי וגם בזמן הסקס - ולא משנה מה הוא עושה לי אני לא גומרת ואני לא מבינה למה ומה אני יכולה לעשות כדי לגמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
דניאלה פרייפלד26/04/2010אני שמחה בשבילך שהפעם הראשונה עבורך השאיר תחושה טובה!!!!
תדעי לך שנחמד וכייף הן תחושות שלא כל אחת מרגישה.
תשאירי את מדהים ומהסרטים ששניכם תכירו אחת את השני יותר ותהיו יותר בטוחים, נועזים בריקוד המיני שלכם, אך גם זה לא מחייב, הנאה זה מה שחשוב שיהיה לכם בסוף המפגש!!!!
האם את גומרת שאת עם עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מוטי26/04/2010ילדה תעופי מהפורום ותחזירי עוד 5 -10שנים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופפפס סליחה סליחה
מוטי26/04/2010טעיתי באשכול
לא אלייכם התכוונתיייייייי אלה לאחת אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)