שלום יש לי 2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי 2 שאלות
    חסוי!!
    23/10/2007

שלום!!

אינ בן 14 וחצי ואני לא מרבה לאונן אבל יש לי שאלה : האם זה נראה לכם הגיוני סליחה על הביטוי"למצוץ לעצמי" זה פשוט נראה לי כיף לעשות את זה לעצמי אז השאלה שלי פה בעצם האם זה נורמלי וזה לא מזיק

שאלה שניה: זה נשמע אולי דביל אבל אני לא מצליח לעשות את זה (למצוץ) אני נסיתי מלא תנוחות אפשריות ואני עדים לא מגיע לאיבר המין שלי האם יש לך עצה בשבילי איך להגיע למצב שאני יכול למצוץ לעצמי ושוב אני מצטער על הביטוים

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יש לי 2 שאלות

הוספת תגובה

• אתה לא יכול אתה צריך ליהיות מאד מאד

אבי
    23/10/2007

מאד גמיש לעשות יוגה וכל זה יעזור לגמישות שלך ואולי תצליח לימצוץ לעצמך.לא עדיף שמישהי תעשה את זה כבר? בישביל מה אלוהים ברא את האישה אז? חח סתם לא צריך לישבור את הגב אולי מישהי תסכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אתה יכול

ללא שם
    23/10/2007

דבר ראשון אני מכירה כאלה שעושים את זה.
    לא הרבה, אבל יש.
    אתה פשוט יכול לשכב על המיטה לעשות נר ולקרב את הרגלים אליך ככה תיהיה לך גישה יותר טובה
    זה גם תלוי אם יש לך גדול מספיק חח....אבל בעיקרון אתה יכול ככה.......תנסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו