זה ממש ממש ממש מביך!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה ממש ממש ממש מביך!!!
    ללא שם
    23/10/2007

אני לא מאמניה שאני אפילו רושמת את זה פה
    יש לי בעיה
    ואני נגעלת ממנה בטרוף
    אני בת 16 וחצי כמעט 17. יש לי חבר ועדיין לא קימתי איתו יחסי מין. אבל הוא אמר שהוא רוצה
    אני גם עד שראיתי משהו
    איך לאמר....הפות שלי זה לא בדיוק כמו שאמור להיות.
    אני ראיתי יחד עם ידיד שלי פורנו (לא רציתי בהתחלה כי זה דוחה! אבל זה דווקא עניין ודי גירה אותי)
    וכל הנשים שמה יש להם ...מבנה שונה משלי
    אני מאוננת. לא זוכרת אפילו מתי התחלתי אבל המון זמן. וקראתי בכל מקום אפשרי שאינון לא גורם לסיכון. הצורה של הפות הוא בולט יותר. ואני מדברת על ממש בולט. השפתיים או מה שלא יהיה פשוט כאילו בולט החוצה ממש (זה דוחה ומביך) ולא חשבתי על זה חשבתי ככה זה גוף של אישה כי מאז ומתמיד אני זוכרת שהיה לי את זה. אבל אז ראיתי שלא! והתחלתי להכנס ללחץ אולי אני לא בסדר וקראתי שיש סרטן שגורם לזה! אבל אמרו שסרטן נגרם רק מיחסי מין. ובחיים לא קימתי!
    זה ממש מגעיל אותי עכשיו ואני כ"כ מפחדת שיש לי משהו. כי זה שונה בטרוף ממה שיש לאחרים. זה לא סתם "צורה מעט שונה" (סורי על הגועל) זה כל השפתיים בחוץ, בולט ממש.
    רציתי לשאול......האם זה סרטן בטוח?!
    אני פוחדת ללכת לרופא. כי אני נבוכה בכל הקטע שמישהו יבדוק לי שמה. במיוחד שזה נראה כזה מוזר ולא רגיל
    ואם יש לי סרטן (כמו שאמרו איפה שקראתי) אז התוצאה הזאתי כבר בשלבים מאוד מאוחרים.
    אם זה, זה.......יש אפשרות לקחת תרופות או משהו נגד?! מבלי לראות רופא?! אני פוחדת שיקרה לי משהו. ואני כל הזמן בלחץ.....
    בבקשה בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה ממש ממש ממש מביך!!!

הוספת תגובה

• אין לך סרטן ולא מקבלים סרטן מיחסי

אבי
    23/10/2007

מין מי אמר לך את השטויות האלה? למי שאמר לך את זה יש סרטן במוח כניראה לרוב אמהות מודאגות שלא רוצות שהילדים שלהם יעשו סקס אומרות את זה כדי שלא יעשו את זה סתם מנסים להלחיץ אותך לא יודע אם זה אמא שלך אמרה או לא אבל זה שטויות,הצורה של הפות שלך נורמאלית ראיתי בלא קצת סירטי פורנו נשים אם פות מאד בולט לכל אחת יש מבנה אחר של הפות זה לא סיבה ללחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    24/10/2007

את נשמעת מאוד מוטרדת, ואני רוצה להרגיע אותך. מבנה/המראה החיצוני של הפות משתנה מאשה לאשה, ואצלך המבנה שונה ממה שראית בסרט וזה לא הופך את זה ל-"לא נורמלי" או "לא תקין" אלא פשוט אחר ממה שראית. על אף המבוכה שלך, אני כן ממליצה לך בחום להגיע לרופא או אם את מעדיפה רופאת נשים שתוכל לעשות לך בדיקה גינקולוגית שגרתית ושם תוכלי גם לקבל חוו"ד שעשויה מאוד להרגיע אותך, חבל שתמשיכי לסבול מדאגות בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח

טום*
    28/10/2007

זה כמו שגבר עם איבר של 8 ס"מ רואה בחור בפורנו עם 25 ס"מ, אז הוא בטוח חושב שזה סרטן.
    האמת שאם כבר מדברים על גידול אז הבחור בפורנו בהחלט יש גידול גדול מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך מה לדאוג!!

טל
    29/10/2007

יש לי בידיוק את מה שאת מתארת! וזה משהו מאוד נפוץ.. אני הלכתי לרופא לבדוק מה זה והוא אמר שזאת אחת הצורות של הווגינה מיני צורות רבות.
    אפשר להוריד את זה בניתוח..
    אבל המלצה אישית וחמה שלי.. תשאירי את זה!
    קודם כל זה מוסיף המוןןןן אבל המוןןן לסקס.. זה מענג יותר את הגבר (כי בעיקרון יש עוד עור שעוטף את איבר מינו..)
    זה סקסי..
    וזה את!!
    זה לא מחלה ולא שום דבר..
    אין לך מה לדאוג או לחשוש הייתי בדיוק במצבך ואני יודעת איך את מרגישה, חשוב שתדעי שזה לא מחלה או משהו כזה, זה פשוט מבנה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת?

ללא שם
    29/10/2007

וואי תודה...מזל.
    אין לכם מושג איך אני מרגישה יותר טוב עכשיו ^_^ וזה לא מגעיל את הגברים? כי זה...שונה?!
    עד איזה גודל זה בערך יכול להגיע? חח של האישה...סתם מסקרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן באמת!

טל
    29/10/2007

זה בדרך כלל משהו שנולדים איתו, זה לא יגדל ויגדל.. זה בכלל לא גדל..
    זה שם.
    ויכול להיות שיהיו בנים שיגעלו מזה... אבל אם זה חבר שלך אז תסבירי לו.. והוא לא אמור להיגעל מזה..
    זה משהו סקסי!
    כל דבר שקשור לאיבר המין של האישה מסמל מיניות, נשיות וסקסיות.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש בדיוק כמו לשלך גם אצלי השפ

gg
    04/11/2007

תיים יוצואות והם גם מאוד כהות על זה מה אני יעשה אם חבר לשי יראה את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כןןן

חסוי
    04/11/2007

בדיוק!!!
    ואני אמורה מחרתים להפגש איתו יוווווווווווווו אני מקווה שאני לא יבריח אותו או משהו חח
    O_ם אבל נקווה לטובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יווווווווו.... אני גם חשבתי כמוך...

נופר
    05/11/2007

אל תדאגי !!!!!!!!!
    באמת שלא! זה נורמלי לחלוטין! תקשיבי..
    גם אני ראיתי תמונות של בחורות ואיך שזה ניראה, וגמלי זה היה ככה כמו
    שאת מתארת, ואני חשבתי לעצמי אלוהים ישמור! איזה מכוער זה אצלי!
    וגם חשבתי כמוך ושאני היחידה שיש לה את זה וחשבתי שאצל החברות
    שלי זה שונה , ואני לא נרגעתי , וקראתי ספר מאוד מצויין של לינדה מדארס
    שקוראים לו "מה קורה לגופי?" ספר מעולה! בקיצור דיברו שמה על הנושא
    הזה, של השפתיים, והיו שמה איורים של זה ורשמו שזה נורמלי ושלכול
    אישה יש מבנה אחר לגמריי! ואני ממש נרגעתי

אז ככה ש... תרגעי [[: ....
    זה הכי נורמלי, וכן- הכי נשי !
    אני מציעה לך לקנות ספרים בנושא הזה לנוער. את יכולה למצוא
    את זה בכול מקום, ותאמיני לי - את תקראי את הספרים האלה בנושאים
    האלה, וגם זה יעשיר לך בידע וגם יענה לך על כול השאלות! =)

מקווה שעזרתי.. [:
    ואם את צריכה משהו אז תרשמי...
    3> נופר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יו תודה!

חסוי
    05/11/2007

זה מה זה עוזר שאמרת את זה =] אני אבדוק את הספר אולי אני אנסה לקרוא אותו או משהו.
    וואי מזללללללללל =]]]] שוב תודה!! חח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו