מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה דחוףףאוהד23/10/2007
חברה שלי לא לוקחת גלולות עוד וזה עדיין בתהליך עד שהרופא נשים יתאים לה אחד בגלל הבעיות דם שלה (אנמיה) אבל אני והיא יצא לנו לקיים יחסי מין כבר כמה פעמים ונזהרנו ע"י קונדום בפעם הקודמת היא השתמשה בפוסטינור כי היינו גם בהנג אוובר מטורף אז העדפנו ועכשיו קיימנו יחסי מין גם עם קונדום בלבד ויום למחרת היא אמרה לי שהיא לא מפסיקה לדמם וממש שורף לה
מה אני יכול לעשות בשבילה? וד.א יש אפשרות שהיא תיקח שוב פוסטינור בפעם השנייה למרות שהיא מקבלת את הגלולות החדשות עוד יומיים 3 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שזה תופעת לוואי של הפוסט
ירון23/10/2007לא ברור לפני כמה זמן חברתך לקחה פוסטינור אבל אם זה לא מזמן אחת מתופעות הלוואי של התרופה זה שיכול להיות דימום. אם זה כך אין מה להבהל אם הדימום ימשיך יש להיוועץ עם רופא בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
אוהד23/10/2007היא לקחה לפני שבועיים בערך ביציאה הקודמת שלה הבייתה מהצבא אחרי ששכבנו
השאלה אם עכשיו הקונדום מספיק או שהיא צריכה לקחת שוב בגלל הדימומים האלה היא סובלת גם מצריבות אני מאוד מקווה שזה לא דלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאוהד שלום
מירב שרון23/10/2007לפי התיאור שלך מדובר בדימומים בלתי פוסקים ולכן היא חייבת להגיע בדחיפות לבדיקה אצל רופא נשים, לפעול בהתאם להנחיותיו. לא לחכות עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
אוהד24/10/2007הקטע שהיא חיילת לוחמת הפנייה אצלה לרופא נשים זה לוקח מלא זמן יש איזה כדור לדלקת או משו שהיא יכולה לקחת?
שאלה שנייה שלי אם היא לקחה כבר פוסטינור לפני שבועיים ועכשיו קיימנו יחסים שוב רק עם קונדום היא לא יכולה לקחת שוב בגלל המצב נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאוהד שלום
מירב שרון24/10/2007אין כזה דבר, אם אין לה גישה מיידית לרופאת נשים אז היא חייבת להגיע בדחיפות לרופא של הבסיס. אנחנו לא עושים אבחנות או נותנים טיפול וירטואלי, בינתיים הדימום ממשיך והיא בסיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)