חייב עזרה דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה דחוףף
    אוהד
    23/10/2007

חברה שלי לא לוקחת גלולות עוד וזה עדיין בתהליך עד שהרופא נשים יתאים לה אחד בגלל הבעיות דם שלה (אנמיה) אבל אני והיא יצא לנו לקיים יחסי מין כבר כמה פעמים ונזהרנו ע"י קונדום בפעם הקודמת היא השתמשה בפוסטינור כי היינו גם בהנג אוובר מטורף אז העדפנו ועכשיו קיימנו יחסי מין גם עם קונדום בלבד ויום למחרת היא אמרה לי שהיא לא מפסיקה לדמם וממש שורף לה
    מה אני יכול לעשות בשבילה? וד.א יש אפשרות שהיא תיקח שוב פוסטינור בפעם השנייה למרות שהיא מקבלת את הגלולות החדשות עוד יומיים 3 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה דחוףף

הוספת תגובה

• יכול להיות שזה תופעת לוואי של הפוסט

ירון
    23/10/2007

לא ברור לפני כמה זמן חברתך לקחה פוסטינור אבל אם זה לא מזמן אחת מתופעות הלוואי של התרופה זה שיכול להיות דימום. אם זה כך אין מה להבהל אם הדימום ימשיך יש להיוועץ עם רופא בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירון

אוהד
    23/10/2007

היא לקחה לפני שבועיים בערך ביציאה הקודמת שלה הבייתה מהצבא אחרי ששכבנו
    השאלה אם עכשיו הקונדום מספיק או שהיא צריכה לקחת שוב בגלל הדימומים האלה היא סובלת גם מצריבות אני מאוד מקווה שזה לא דלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאוהד שלום

מירב שרון
    23/10/2007

לפי התיאור שלך מדובר בדימומים בלתי פוסקים ולכן היא חייבת להגיע בדחיפות לבדיקה אצל רופא נשים, לפעול בהתאם להנחיותיו. לא לחכות עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

אוהד
    24/10/2007

הקטע שהיא חיילת לוחמת הפנייה אצלה לרופא נשים זה לוקח מלא זמן יש איזה כדור לדלקת או משו שהיא יכולה לקחת?

שאלה שנייה שלי אם היא לקחה כבר פוסטינור לפני שבועיים ועכשיו קיימנו יחסים שוב רק עם קונדום היא לא יכולה לקחת שוב בגלל המצב נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאוהד שלום

מירב שרון
    24/10/2007

אין כזה דבר, אם אין לה גישה מיידית לרופאת נשים אז היא חייבת להגיע בדחיפות לרופא של הבסיס. אנחנו לא עושים אבחנות או נותנים טיפול וירטואלי, בינתיים הדימום ממשיך והיא בסיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו