הציצי שלי קיבל צורה משולשלת לאחר דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הציצי שלי קיבל צורה משולשלת לאחר דיאטה
    רווית
    27/04/2010

כמה שאלות..
    אני הייתי בעברי מממש שמנה אז החלטתי לרדת במשקל וירדתי כ10 קילו,עכשיו הציצי שלי גם קטן ובהרבה,הוא יגדל?כי זה לא פרופורציונלי לשאר הגוף..
    הציצי שלי קיבל צורה משולשלת,ראיתי אצל חברות אחרות שלי שהוא יותר למעלה ויותר עגול יש משהו לעשות בקשר לציצי.?לא בקשר לחזיה!
    יש לי פלולה בכוס יש דרך להורדי אותה?אולי בגיל 15?

מצפה לתשובות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    28/04/2010

בת כמה את? גודל החזה והמבנה שלו זה גם עניין גנטים, תסתכלי על החזה של אמא שלך/סבתא שלך ולפי זה תדעי לאיזה גודל חזה את יכולה לצפות. בת כמה את? לגבי הפלולה זה עניין קוסמטי, אבל האזור רגיש, לא הייתי מציעה להתעסק עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת..

רווית
    28/04/2010

אני בת 15,אז לא כדי שאי אתעסק עם הפלולה?:( גם אם היא ממש מפריע לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    28/04/2010

למה זה כ"כ מפריע לך? מבחינת איך שזה נראה? או מבחינת התחושות הפיזיות, שלא נעים לך/כואב לך וכד'?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו