עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אנונימי
    23/10/2007

אני בן 16 שמנמן!
    האיבר מין שלי כל הזמן אדום ומתקבץ בתוך העור כל הזמן עוד לא הצלחתי להשפיך
    עכשיו הבעיה שלי שאני מתבייש ללכת לרופא בעבר הכרחתי את עצמי והלכתי לבד אבל הרופא לא רצה לבדוק אותי כי צריך ללכת עם הורה ואני מתבייש ללכת עם הורה!

מה אני עושה????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    23/10/2007

ניתן לפנות לרופא אורולוג על מנת לקבל חוו"ד ואתה יכול לברר מראש בזמן קביעת התור האם אתה יכול להגיע בעצמך. אם בכ"ז יאמרו לך שצריך הורה מלווה אז יתכן שתוכל לבקש מאחד ההורים שלך ללוות אותך אך לא להיכנס איתך לחדר בזמן הבדיקה כדי לכבד את הפרטיות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי היא...

אנונימי
    25/10/2007

האם כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת סביר ונורמלי????
    ואני לא אוכל לומר לאחד מהוריי לצאת עקב פרטיות!
    תגידו לי האם זה נורמלי???????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    25/10/2007

אני לא רופאה ולא ניתן לעשות אבחנות באופן וירטואלי, אין ברירה, אם אתה רוצה להיות שקט מדאגות, אתה תצטרך לגשת לרופא על מנת להיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו