מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש דחוף בעייה מינית (בן 15)חסוי30/04/2010
שלום אני כבר בן 15
ואני לא מצליח להוציא שפיך ואני יודע לעונן אבל לא יודע למה
אך לא יוצא לי אף פעם שפיך..!
מה אני יכול לעשות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד30/04/2010מתי אתה מפסיק אם אין שפיך?
ומה קורה לך בראש?
האם התנאים סביבך מאפשרים לך לאונן בשקט ללא לחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך...
חסוי30/04/2010אני מפסיק אחרי משהו כמו 10 דקות 5 דקות
עולה לי בראש מחשבות של פנטזיות (שאני עושה סקס)
ושום דבר לא מפריע לי
*ויש לי עוד בעייה פיטמה אחת אצלי יותר קטנה מהשנייה בחזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד30/04/2010האםאתה מפעיל לחצים שונים ונוגע בכל הפין?
ולמה אתה מפסיק ..כואב משעמם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך...
חסוי30/04/2010אני מפסיק אחרי משהו כמו 10 דקות 5 דקות
עולה לי בראש מחשבות של פנטזיות (שאני עושה סקס)
ושום דבר לא מפריע לי
*ויש לי עוד בעייה פיטמה אחת אצלי יותר קטנה מהשנייה בחזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי- סליחה שהתעקבתי בתגובה
דניאלה פרייפלד03/05/2010לא ברור לי למה אתה מפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך דניאלה...
חסוי05/05/2010כי זה קשה לעונן 20 דקות..!
זה מעייף...
יש לכם תרופה למחלה שלי משהו שיכול אולי לעזור..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד11/05/2010אוננות אפיול אם יש קושי אינה מחלה.....
הפנטזיות שלך מעוררות מגרות אותך או שאתה מתביש בהם או חושש....
והאם אתה מרקע דתי?
האם נסית עם חומר סיכה ולא רק על יבש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך דניאלה...
חסוי11/05/2010זה מה שרשמת לי..:
חסוי- סליחה שהתעקבתי בתגובה דניאלה פרייפלד
03.05.10 17:55
לא ברור לי למה אתה מפסיק?
התשובה שלי היא :
כי זה מעייף לעונן רבע שעה מבלי שייצא כלום....
נו מה אני עושה אני כבר בן 15..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא עונה לי..?
חסוי30/04/2010למה את לא עונה לי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי עניתי לך
דניאלה פרייפלד12/05/2010ראה את תשובתי האחרונה אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה..!
חסוי12/05/2010אוננות אפיול אם יש קושי אינה מחלה.....
הפנטזיות שלך מעוררות מגרות אותך או שאתה מתביש בהם או חושש....
והאם אתה מרקע דתי?
האם נסית עם חומר סיכה ולא רק על יבש
מה זה אוננות אפיול?
מגרות ולא חושש או מתבייש
לא דתי בכלל
מה זה חומר סיכה ולא רק על יבש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד13/05/2010סליחה טעות... אפילו
חומר סיכה לדוגמא במקלחת עם סבון או KY ג'ל..
האם קורה שיש לך חלומות רטובים = קרי לילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה...
חסוי22/05/2010" סליחה טעות... אפילו
חומר סיכה לדוגמא במקלחת עם סבון או KY ג'ל..
האם קורה שיש לך חלומות רטובים = קרי לילה?"
לא הבנתי מה זה חומר סיכה אבל אם התכוונת באיזה סבון אני משתמש אז בAXE
קורה לי שנפלט לי שפיך בלילה ורק בבוקר אני שם לב...
וגם לפעמים זה קורה במהלך היום ואני לא מרגיש שאפילו זה נפלט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד23/05/2010אז יש פליטה .
הקושי קיים באוננות.
עם חומר סיכה, שניתן לקנות בבית מרקחת, יכול להיות שיהיה לך יותר קל לאונן ולכך יותר מענג שבתקווה יעזור לך לגמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה דחוף...!
חסוי24/05/2010"אז יש פליטה .
הקושי קיים באוננות.
עם חומר סיכה, שניתן לקנות בבית מרקחת, יכול להיות שיהיה לך יותר קל לאונן ולכך יותר מענג שבתקווה יעזור לך לגמור. "
איך קוראים לזה הכוונה מה להגיד לרוקח שמה יביא לי..?
איך משתמשים בזה?
וכמה כסף זה אמור לעלות בסביבות ה-?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד24/05/2010יש KY ג'ל
יש של חברת דורקס
לא צריך לשאול את הרוקח זה על המדפים
לשים על היד או פין (קודם לבנות את המוזה) ואז תענג את הפין.
תגוון בלחץ ,ביד בכיוון...ובתסריט שעובר לך בראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף..!
חסוי24/05/2010מה יותר מומלץ..?
KY או דורקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי דורקס ו...
חסוי30/05/2010זה לא עזר עוננתי איזה 10 דקות ויצא רק טיפה או שתיםם מהשפיך...
מה אני עושה אני כבר נואש..?
ויש דרך שאני יכול לתקן בה תנזילה שבה מדי לילה יוצא לי השפיך לבד..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים יותר..?
חסוי01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)