סקס יבש הריוו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס יבש הריוו
    קארין
    01/05/2010

הי אני וחבר שלי עשינו סקס יבש עם תחתונים שנינו והוא בטעות לא שם לב וגמרר ואני לא בטוחה אבל אני חושבת שזה קצת נגע בי, שאלה שלי היא הזרע יכול לעבור דרך התחתון ויש סיכון להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש הריוו

הוספת תגובה

• חסויה

דניאלה פרייפלד
    01/05/2010

זרע לא יכול לעבור את הבד של התחתון ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להכנס להריון מסקס יבש

רחלי
    02/05/2010

במסגרת עבודתי נתקלתי כמה פעמים בהריון לא רצוי שנגרם כתוצר של סקס יבש. הנערות היו בתולות ומעולם לא קיימו יחסים מלאים. הזרע חדר תחתון
    אם הזרע נפלט על פתח הנרתיק, ניתו להכנס להריון גם עם תחתון. לזרע יכולת תנועתיות באזור רטוב
    באופן כללי, תמיד אמליץ על שימוש בקונדום, גם אם אין חדירה.
    הסיכוי לכך אינו גבוה, אך קיים.
    באם המחזור יאחר, קני ערכת בדיקת הריון. את תמיד יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" ולקבל מענה טלפוני לשאלותיך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מההה

קארין
    02/05/2010

מההה?? אנשים מוסמכים פה טוענים שאין אפשרות להיכנס להריון במה את עובדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בקשה

קארין
    02/05/2010

זה נכון מה שרחלי אומרת פה? תענו לי בקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להכנס להריון מסקס יבש

רחלי
    02/05/2010

במסגרת עבודתי נתקלתי כמה פעמים בהריון לא רצוי שנגרם כתוצר של סקס יבש. הנערות היו בתולות ומעולם לא קיימו יחסים מלאים. הזרע חדר תחתון
    אם הזרע נפלט על פתח הנרתיק, ניתו להכנס להריון גם עם תחתון. לזרע יכולת תנועתיות באזור רטוב
    באופן כללי, תמיד אמליץ על שימוש בקונדום, גם אם אין חדירה.
    הסיכוי לכך אינו גבוה, אך קיים.
    באם המחזור יאחר, קני ערכת בדיקת הריון. את תמיד יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" ולקבל מענה טלפוני לשאלותיך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו