3 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות
    רווית
    04/05/2010

1.אם עשיתי סקס בפעם הראשונה אני ארצה את זה עוד ועוד?אני יהיה יותר חרמנית?
    2.אחרי אוננות זה גורם לאנשים להיות יותר או םפחות חרמנים?זה משחרר את החרמנות שלהם?
    3.כשחרמנים אז הגוף חם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שאלות

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    04/05/2010

1. אם החוויה הייתה חיובית אז זה יתן מוטיבציה לרצות לחוות את החוויה שוב, האם את חוששת מפני התמכרות?
    2. אוננות הנה טבעית, נורמלית ובריאה, זה משחרר וזה מרגיע, כל זמן שזה לא נעשה בתדירות שבאה על חשבון שאר תחומי החיים כמו לימודים, חברים וכד', אין שום מניעה. אפשר יום יום ואפילו פעמיים ביום.
    3. אם יש עוררות מינית אז אכן הגוף גם מתחמם והזרימה של דם באברי המין גוברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

רווית
    04/05/2010

1. אני מממממממממממש רוצה לנסות את זה אבל רק כדי לדעת פעם אחת וזהו!אני לא רוצה שזה ישנה כלום ושמעתי שזה גורם לאנשים להיות יותר חרמנים
    2. אנשים שלא מאוננים הם בדר"כ פחות חרמנים?זה משפיע?כי זה כאילו להמשך יותר מרגיע אחרי היתפרקות
    3. אבל זה כאילו אומר שאם אני חרמנית אז הגוף שלי גם חם! אם יגעו בי כשאני חרמנית הגוף שלי יהיהי חם?על אמת?טרטי משמע?

יש לי שאלה שקצת קשה לי להבין-למה אנשים מחשיבים שסקס בגיל 15 זה כזאת הגזמה,זה גםככה יקרה מתישו למה זה משנה מתי?
    תודה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    05/05/2010

אתחיל מהסוף להתחלה, גיל ההסכמה לסקס בישראל זה גיל 16. אז בתור התחלה יש חוק בנדון. סקס בגיל 15 זה מוקדם מבחינת בשלות רגשית. אם את עסוקה בפעילות מינית, אז לא סתם אומרים שהעניינים מתחממים, הלב דופק יותר מהר, הנשימות מתגברות, חום הגוף מתגבר וספציפית באברי המין יש זרימה של דם מוגברת. תדירות של אוננות יכולה להיות מושפעת מהדחף המיני וגם ההיפך נכון.
    ואני מבינה שאת מאוד רוצה לנסות סקס, אני ממליצה לך בחום בינתיים להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות וליצור קשר רגשי משמעותי עם פרטנר שעמו תרצי בהמשך גם להגיע לרמות יותר מעמיקות של אינטימיות פיזית. ממקום של קשר של אמון, ביטחון, פתיחות, כבוד הדדי, החוויה הראשונה סיכויה להיות מאוד מוצלחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו