עזרה דחוףף בקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוףף בקשה.
    עידן
    24/10/2007

שלום רב.

אני בן 15 ומאונן בקביעות כבר חצי שנה.. נמאס לי כבר אני לא יכול יותר אני מרגיש חחיב לעשות יחסי מין .. אני מתלבט אם להזמין אשת מקצוע או לחכות ..
    אבל כבר נמאס לי אני לא יכולל זה כבר משעמם..
    בבקשה עזרה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוףף בקשה.

הוספת תגובה

• הכי כיף לעשות את זה בפעם הראשונה...

חן
    14/01/2008

תקשיב בפעם הראשונה הכי כיף לעשות את זה אם מישהי שאתה אוהב כי ככהה יותר תהנה אבל זאת דעה של אישההה!!!!

אתה תדע מזה גברים כשהם גדולים מי שבאה ורוך הבא.....
    תקשיב אם אתה כל כך רוצה ואתה לא מוצא לך בת זוג שתאהב ותעניק לה להיות הראשונה שלך ואהבה הגדולה שלך ושאתה תהיה בראשון שלה....ובאמת אתה לא יכול לחכות כןןןן תזמין לך מישהי ...זונה.....ותהנה כפרה ..!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן...

חסוי
    24/10/2007

אל תלך בחיים שלך לזונה זה הדבר הכי מגעיל בעולם!!
    לך תדע מי עבר עליה?!
    לפי דעתי תחכה עוד קצת עד שיצא לך להיות עם איזו ידידה או אם תהיה לך חברה זה עוד יותר טוב..
    מקווה שעזרתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידן שלום

מירב שרון
    25/10/2007

זה לגמרי טבעי ולגיטימי לאונן. וכפי שכבר הומלץ לך כאן על ידי חבר בפורום, עדיף שכשתקיים יחסי מין בפעם הראשונה, זאת תהיה חוויה משמעותית עבורך, ולכן עדיף שזה ייעשה עם מישהי שהיא משמעותית עבורך. לשיקולך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו