מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףף בקשה.עידן24/10/2007
שלום רב.
אני בן 15 ומאונן בקביעות כבר חצי שנה.. נמאס לי כבר אני לא יכול יותר אני מרגיש חחיב לעשות יחסי מין .. אני מתלבט אם להזמין אשת מקצוע או לחכות ..
אבל כבר נמאס לי אני לא יכולל זה כבר משעמם..
בבקשה עזרה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי כיף לעשות את זה בפעם הראשונה...
חן14/01/2008תקשיב בפעם הראשונה הכי כיף לעשות את זה אם מישהי שאתה אוהב כי ככהה יותר תהנה אבל זאת דעה של אישההה!!!!
אתה תדע מזה גברים כשהם גדולים מי שבאה ורוך הבא.....
תקשיב אם אתה כל כך רוצה ואתה לא מוצא לך בת זוג שתאהב ותעניק לה להיות הראשונה שלך ואהבה הגדולה שלך ושאתה תהיה בראשון שלה....ובאמת אתה לא יכול לחכות כןןןן תזמין לך מישהי ...זונה.....ותהנה כפרה ..!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן...
חסוי24/10/2007אל תלך בחיים שלך לזונה זה הדבר הכי מגעיל בעולם!!
לך תדע מי עבר עליה?!
לפי דעתי תחכה עוד קצת עד שיצא לך להיות עם איזו ידידה או אם תהיה לך חברה זה עוד יותר טוב..
מקווה שעזרתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן שלום
מירב שרון25/10/2007זה לגמרי טבעי ולגיטימי לאונן. וכפי שכבר הומלץ לך כאן על ידי חבר בפורום, עדיף שכשתקיים יחסי מין בפעם הראשונה, זאת תהיה חוויה משמעותית עבורך, ולכן עדיף שזה ייעשה עם מישהי שהיא משמעותית עבורך. לשיקולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)