שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    רווית
    04/05/2010

אני מאוננת די כפיתית במשך כמה שנים אני עכשיו בת 15 והתחלתי בכיתה ד' עכשיו אם אני אלך לגניקולוג והוא יסתכל לי בכוס יהיה אפשר לדעת שאני מאוננת(רק במקלחת) אני אפ'עם לא הייתי אצל גניקולוגית ואני הולכת אם מאא שלי ולכן זה חשוב לי לדעת,
    יש לי גם הפרשות כאלה שאני צריכה לשאול את הגניקולוג,יכול ליהות שהוא יגיד שזה נובע מחרמנות? כי ממש לא נעים לי ליד אמשלי..
    אם אני רואה סדרות ותוכניות ששם בנות מתנשקות,אני מרגישה שאני נהנת!אבל ממש נהנת!זה נותן לי הרגשה טובה,זה מושך אותי יותר לסידרה וכדומה,זה אומר שאני גם נימשכת אליהן?כי עם בן ובת מתנשקים זה לא מרגש אותי כול כך אבל שזה שתי בנות אני נילהבת!!!
    תושה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    06/05/2010

כשאת אומרת שאת מאוננת די כפייתית, למה הכוונה? מה התדירות? האם זה בא על חשבון שאר תפקודי החיים כמו לימודים, חברים וכד? לגבי המפגש עם הגינקולוג, הוא לא יכול לראות בבדיקה שאת מאוננת. הרופא ידע לאבחן אם ההפרשות הן טבעיות או על רקע פטריה/דלקת. לנשים יש הפרשות מהנרתיק זה טבעי. אם לא נעים לך לדבר איתו בצורה פתוחה בנוכחות אמא שלך את יכולה לבקש שבחלק מהשיחה אמא תמתין בחוץ.
    לגבי הצפייה בסרטים עם בנות שמתנשקות, זה מעורר אותך ואת שואלת מה זה אומר עלייך בהיבט של נטייה מינית. בעקרון כולנו נמצאים על הרצף בין הומוסקסואל להטרוסקסואל, רק מיעוט נמצאים בקצה כזה או אחר. בגיל ההתבגרות זה לגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ןעם הסובבים אותך, תאפשרי לעצמך את המרחב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו