שלום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום.
    איילת
    05/05/2010

אני בחורה, בת 16...
    הכרתי לפני כחודשיים גבר מקסים חמוד מצחיק שנראה מעולה....הייתה ביננו כימיה מעולה ומשיכה חזקה...הבעיה הקטנה היא שהוא בן 33..
    הוא מאוד מוצא חן בעיני ולפני בערך שבוע נפגשנו והוא אמר לי ככה
    "את כל כך סקסית!! אני רוצה שנעשה את זה כבר" ועוד כל מיני משפטים מיניים בוטים וגסים, אבל אני אוהבת את זה!!!!!
    אני מאוד רוצה לעשות איתו סקססס....
    אבל אני קצת מפחדת כי הוא גבר בן 31.....

מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום.

הוספת תגובה

• טעות ***

איילת
    05/05/2010

הוא גבר בן 31, לא 33...
    טעות במקלדת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    05/05/2010

מבחינה חוקית, את בת 16 וזה גיל ההסכמה לקיום יחסי מין בישראל. את נמצאת בקשר עם גבר מבוגר ממך באופן משמעותי והפער הזה מעורר בך חששות. מפני מה את חוששת?מה קרה ביניכם ברמה הפיזית עד כה? עד כמה את מרגישה שיש ביניכם חיבור רגשי? האם יש ביניכם פתיחות? האם את משתפת אותו בדברים אישיים? האם הוא משתף אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה :)

איילת
    06/05/2010

אני חוששת מכך שאני אולי לא בוגרת מספיק בשבילו, ואני מפחדת שהוא ינצל אותי רק לדברים מיניים.....ההורים שלי לא יודעים עליו - ואם הם כן הם בטח ישתגעו...כן יש ביננו חיבור רגשי מצויין ואני מרגישה מאוד נוחה ופתוחה לידו...
    הוא אמר שהוא ממש לא רוצה אותי רק לסטוץ, לסקס....
    הוא רוצה שננסה ושאם לא יעבוד נפסיק את הקשר. גם אני מסכימה עם זה.

אני פשוט חוששת, שההורים שלי פתאום יגלו ומאוד מאוד יכעסו. או אני פוחדת שהוא ינצל את העובדה שאני עוד בחורה צעירה ושאין לי המון ניסיון חיים, ושאין לי אישיות יציבה וכ'וו....

אבל מהצד השני אני מאוד מאוד רוצה את זה...!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    06/05/2010

תסמכי על האינטואיציה שלך, יש בך חלק שמדליק לך נורה אדומה לגבי הבחור הזה, לא סתם את חושבת שהוא עלול לנצל אותך מבחינה מינית. את יכולה לבוא ולומר לו שאפשר לעשות הרבה דברים ביחד ברמה הפיזית מבלי לקיים יחסי מין מלאים כי בשלב זה את עדיין לא לגמרי בטוחה שאת רוצה לעשות את הצעד הזה והוא חייב לכבד את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוינה את דפוקה

רון
    07/05/2010

מה יש פה להבין שהוא מת להכניס אותך למיטה וזהו ?! גבר בן 31 ...נראה לך שיוכל להקים איתך בית או לקיים איתך זוגיות ? את חתיכת דפוקת בתחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו