מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהנתי09/05/2010
דוקטור.
אני וחברתי ניסינו לקיים יחסי מין אתמול.
לאחר כל המשחק מקדים..
שמתי את הקונדום ובגלל שזוהי פעם ראשונה של שנינו פשוט לא הצלחתי לבצע חדירה..
זה לא נכנס כביכול וממש התבישתי ניסינו בכל מיני דרכים וזה לא עזר.
אשמח לפיתרון
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתי שלום
מירב שרון10/05/2010קודם כל בני כמה אתם? אני מבינה שזאת הפעם הראשונה של שניכם. האם אצלה יש חששות מהפעם הראשונה, ומה לגביך? האם היה קושי לחדור אליה ואז הייתה היחלשות של הזקפה או שעוד טרם הניסיון לחדור הייתה היחלשות, כגון בעקבות לבישת הקונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלות שלך דוקטור
נתי17/05/2010אנחנו בני 17 שנינו..
ברור כמובן שהיא חששה כמו כל פעם ראשונה של כל אחת..
והייתה זקפה היא לא נחלשה.. וגם אם כם אוננתי והיא חזרה אבל לא הצלחתי לבצע חדירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/05/2010קודם כל תיקון. אני לא דוקטור. אני עו"ס ומטפלת מינית. האם חברתך עברה בדיקה גינקולוגית? האם היא שמה טמפונים? האם היא אי פעם החדירה אצבע בנרתיק? האם אתה החדרת אצבע בנרתיק שלה? יתכן שמדובר בוגיניסמוס - התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק מה שלא מאפשר חדירה וזה נגרם מסיבות פסיכולוגיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נתי28/05/2010אני חושב שהיא לא החדירה לעצמה אצבעות לנרתיק..
אני כן אבל זה כאב לה וביא ביקשה שאני אפסיק..
ואם זאת אותה בעיה פסיכולוגית..
האם יש דרך לטפל בה.. או שזה עובר כאשר מתרגלים אחד לשני ולא מתביישים כבר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון30/05/2010שכחתי לשאול עוד משהו, האם חברתך מחוברת למיניות שלה עם עצמה באמצעות אוננות? בעקרון אם חברתך סובלת מוגיניסמוס שזאת אכן בעיה שהיא אך ורק פסיכולוגית, היא צריכה לפנות לטיפול סקסולוגי כדי להתגבר על הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נתי06/06/2010חברתי אף פעם לא אוננה
והיא לא ממש מחוברת לזה או מודעת לזה..
אני חושב שזה טיפה מגעיל אותה
ואני מאוד מקווה שזאת לא הבעיה הפסיכולוגית הזאת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל נערה בת 17 מאוננת
ד``ר עידן מיליצ`ר06/06/2010ולא כל אחת נהנת מאוננות עצמית. האם יש לה קושי אם אתה מאונן אותה?
האם אתה יודע איפה לענג אותה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)