בלבול מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול מיני
    מבולבל
    10/05/2010

בזמן האחרון אני מרגיש ממש מבולבל. בזמן האחרון נראה לי שאני נמשך לבנים יותר מאשר לבנות. נדמה לי כי סרטונים על בנים מושכים אותי יותר (אבל אני כן נשמך גם לבנות בסרטונים). בזמן האחרון אני מרגיש שאני רומה להיות באיזשהו אקט עם כמה בנים מהכתה (מציצות, מישושים...). לפני כמה ימים היה ילד שסתם אמר בוא נשווה את גודל הפין שלי ושלך בשירותים (זה ממש בלבל אותי - לא ידעתי אם הוא יעשה את זה באמת, לא ידעתי אם זה הומואי, לא ידעתי אם אני ארגיש טוב עם זה בגלל שאני אמשך אל זה והוא סתם בשביל למדוד ולהשוות) בסוף כמובן זה לא יצא, כי אני לא יהיה לי אומץ לדבר כזה. אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות או לחשוב.
    *אני בן 14.
    שמישהו בבקשה יגיב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול מיני

הוספת תגובה

• שכחתי לציין.....

מבולבל
    10/05/2010

כשהוא הציע את זה פתאום הרגשתי שיש לי זיקפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למבולבל שלום

מירב שרון
    10/05/2010

בגיל ההתבגרות זה טבעי ולגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך. רובינו נמצאים על הרצף בין הומוסקסואל להטרוסקסואל, רק מיעוט נמצאים בקצה אחד או בקצה השני. תאפשר לעצמך את המרחב הזה מבלי להיכנס ל"סרטים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, הרגעת אותי

מבולבל
    10/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו