מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייידורין11/05/2010
רציתי לדעת מהן התופעות במקרה ונכנסתי להריון...
יש לי כאבים בחזה הפרשה שלי פחתה והמחזור לי מאחר בכמה ימים (לא סדיר עדין)
האם זה אומר על משהו ?
שאלה נוספת שרציתי לדעת היא האם יחסי מין עם קונדום בלבד היא הדרך הכי טובה למנוע מחלות וכניסה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין
דניאלה פרייפלד11/05/2010התופעה שאת מתארת קשורים לקבלת וסת ....
לרוב אין סמנים מוקדמים להריון..בימים הראשונים עד שבועות...
הסימן הבולט ביותר אי קבלת הוסת.
אם עד חוששת כדאי לקנות בדיקה בתית אך היתי מחכה לפחות שבוע אחרי איחור ולא מיד.
האם באם סדירות יש מן סדר איחור 4 ואז 6...
נכון להיום למניעת מחלות, רק קונדום.
למניעת הריון יש מבחר וכדאי להתיעץ עם גנקולוג איזה מהן הכי מתאימה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
דורין12/05/2010פחתה ממני החששה !
קיבלתי ווסת אני נורא מאושרת :)
כל חודש אני בלחץ מזה...אם יום אחד מאחר לי אני מתחילה להלחץ
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין עם קונדום בלבד!
אני לא משתמשת בגללות ולא בשומדבר אחר
אני כל חודש מחכה לבואו של הווסת כמו למשיח
כי אני לא יודעת בוודעות האם נקרע הקונדום או לא
בן זוגי בודק אבל לא מתמיד...
קנינו ערכה לבדיקת הריון מאז הפעם הראשונה שעשינו זאת ליפני חודשיים
אנחנו נורא מסודרים :)
רציתי שתבהירי לי במקרה ואני לא מקבלת ווסת והבדיקה יצאה חיבית מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
דניאלה פרייפלד13/05/2010אני שמחה בשמחתך....
ממה שאת כתבת, אני חייבת לשאול, את מתארת מצב של דאגה (לחץ) מתמיד ממפגש למפגש
...האם זה מאפשר לך הנאה?!
אם מאחר הווסת בשבוע נניח מהאי עקביות שלו, אם זה חיובי, אני מקווה שתוכלי לספר לאמא ואבא.
ואם רק לחבר תספרי אז יוצרים קשר עם אירגון דלת פתוחה או שלה באיזור ירושלים ושם תוכלו לקבל יעוץ וליווי אם צריך...בתקווה שלא!!!
בהתחשב באופיך, למה לא לקחת אמצעי שיתן לך הגנה בטוחה יותר, לנפשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)