שאלהה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלהה חשובה!
    אנונימית
    11/05/2010

היי אני בת 18 ולפני שבוע קיימתי יחסים עם חבר שלי פעם ראשונה(הפעם האשונה שלי) זה כאב בחדירה הראשונה, וגם במהלך הסקס עצמו, ולא ירד לי דם (אני יודעת שלא לכל אחת יורד דם בפעם הראשונה). הוא אמר לי שהכאב נובע מחוסר הרגל של הגוף, של השרירים של הנרתיק, ובפעמים הבאות כבר יהיה לי הרבה יותר כייף. אתמול עשינו שוב פעם סקס, בפעם השניה שלי, וזה עדיין כאב במהלך הסקס. ואז כשחזרתי הביתה ראיתי על התחתונים שלי קצת דם.
    השאלה היא האם הכאב במהלך הסקס נובע בעצם מזה שקרום הבתולין עדיין לא נקרע עד הסוף, ואתמול הוא נקרע לי עוד קצת ולכן ירד לי דם אתמול? או שבעצם זה מחוסר הרגל של שרירי הנרתיק?
    בבקשה תענו בהקדם האפשרי. תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה חשובה!

הוספת תגובה

• אנונימית

דניאלה פרייפלד
    11/05/2010

אכן אם הנסיון אמור להיות יותר טוב ועם פחות כאב....
    הסיבות שציינת אכן יכולות להסביר את האי נעימות....
    אך אשאל אותך
    האם את משוחררת בזמן שאתם מקימים יחסים? ....אם את חוששת או מוטרדת את לא כולך ב...
    בנוסף האם עד החדירה אתם משקיעים זמן ל"הדליק" אותך? כלומר, האם את מגורה דיו ?האם את רטובה בנרתיק מה שמקל על החדירה...?
    האם חברך חודר לאט או...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לגבי השאלה

אנונימית
    11/05/2010

כן אני משוחררת לפני החדירה, וחבר שלי משקיע מאוד במשחק המקדים. אני מאוד מתחרמנת!! ורטובה.ומאוד נהנהת כשהוא מחדיר לי אצבע ויורד לי...
    אולי קרום הבתולין לא נקרע עד הסוף? יש מצב? או שיש לי בעיה אחרת. כי זה כואב.. ואתמול שזו הפעם השניה שלנו אז היה לי קצת דם על התחתונים..
    בבקשה תעזרי לי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

דניאלה פרייפלד
    12/05/2010

אוקי..טוב לשמוע!
    בואי ותנסי להכניס קצה אצבע ולתת לעצמך עסוי בפתח הנרתיק תגיעי בסבוב מעגלי בפתח הנרתיק.
    נוגעת לוחצת, לא עד כאב, ועוברת לנקודה הבאה ותראי אם יש מקום שכואב לדוגמא עם נגיעה או שאת לוחצת...
    הכוונה לעיסוי המקום תוך כדי הפעלת קצת כח להרחבה...אם כואב להפסיק.
    לא לעשות אם האיזור יבש. תדאגי ללחות אפשר בעזרת רוק...
    אם הסיבוב הראשוני הלך ללא כאב ..שתי אצבעות ותנועת מספריים אותו רעיון....
    ותחזרי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאלה

אנונימית
    12/05/2010

תודה על העצה:) אבל הבעיה היא בחדירת האיבר שלו...יש חדירה טובה.. אבל יש לי כאב בפעילות מינית.. בקצה הנרתיק למעמלה קרוב לרחם.. כאילו שהקורם לא נקרע ...אבל נוצרה חדירה מלאה! ואני לא מבינה למה כואב יש מצב כזה שקרום הבתולין לא נקרע עד הסוף ולכן הכאב?
    ולגבי החדרת אצבע זה מאודד מהנה! וכייף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

דניאלה פרייפלד
    12/05/2010

לכן אני רוצה שאת תגעי העצמך בפתח מסביב בדיוק בפתח לבדאו אם הכאב שם ללא קשר לחדירה.
    קראתי שוב את דבריך ואני מבולבלת אם זה קרוב לרחם אז הכאב עמוק יותר...ללא קשר לקרום הבתולין....
    אם זה עמוק יותר ,אז אולי עבורך ,החדירה עמוקה מידי ..האם הכאב בכל תנוחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאלה

אנונימית
    12/05/2010

ניסינו רק שתי תנוחות בינתיים. שאני עליו, ודוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

דניאלה פרייפלד
    14/05/2010

אוקיי ,אילו יכולות להיות תנוחות, שאכן מכאיבות יותר על ההתחלה..
    ונגעת?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו