אמצעי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי מניעה
    טום
    12/05/2010

שלום, אני וחברה שלי דיברנו ועלתה אפשרות לקיום יחסי-מין (שנינו בתולים).
    התחלתי לחשוב על התכוננות מתאימה למצב כזה ורציתי לדעת האם הקונדום הוא באמת האפשרות הטובה והיחידה (במצב הנתון)? הבנתי ש"גלולות" הם דווקא אמצעי המניעה הבטוחים ביותר (99%) על אף שהם מטרד לאישה, והיא צריכה לקחת אותם שבועיים לפני (וכמובן שכל יום), ודבר כזה הרי אנחנו לא ממש רוצים כרגע. קונדום לפי הבנתי מונע ב-90-96%, האם זה מספיק באמת מספיק בטוח?
    שמעתי גם שקונדום מוריד חשק לפעמים, לא מרגיש "אמיתי", ומפריע לפעמים מאוד לחלק מן האנשים (נשים וגברים).
    במידה וברצוני לקנות קונדום, איך אדע במה לבחור? האם סוגים שונים מומלצים יותר מאחרים? איך אדע מה מתאים לי, ומה יותר בטוח ומהנה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי מניעה

הוספת תגובה

• אפשר איזושהי תשובה (או הפניה)?

טום
    12/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגור שלום

מירב שרון
    12/05/2010

זה מאוד אחראי מצידך לעשות חשיבה מוקדמת לגבי אמצעי מניעה ביחד עם חברה שלך. גלולות הנן הכי יעילות במניעת הריון ואם חיכיתם עד עכשיו לא יקרה כלום אם תחכו עוד קצת כדי לדאוג למקסימום ביטחון מפני הריון לא רצוי. לגבי הקונדום, גם הוא בטוח אם משתמשים בו כמו שצריך אבל יש מצבים של פנצ'ר אם הקונדום נקרע למשל. כמו כן, אכן לא מעט גברים מדווחים שמבחינה תחושתית, הם פחות מרגישים...יש מגוון סוגים של קונדומים ושונות במחירים, תתייעץ עם רוקח בנדון אם זה הכיוון. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו