מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה עקרוניתשמרו על עצמכם16/05/2010
שלום פורום יקר ותודה על היותכם.
יש לי שאלה דווקא מהצד של אמא של נער בן 14. יש לו חברה רק מספר ימים אולם הוא סיפר לי כל חבר שלו שיש לו חברה רצינית שהם שוקלים לקיים יחסי מין.
ההורים שלו כנראה אינם פתוחים להקשיב או לייעץ והוא לא משתף אותם.
הצעתי לו שאני אקנה לו קונדומים ושייתן לחבר שלו.
החבר הוא בן 14. מצד אחד אני חושבת שחשוב שהילד יהיה עם כל האמעים הנכונים ומצד שני האם אני לא מתערבת במערכת שלו עם הוריו?
האם אני עושה עבירה חוקית בלסייע לו לקבל את הקונדומים דרך הבן שלי?
איך הייתם מציעים שאני אגש לנושא מול הורי הילד אם בכלל. ברור שבני מאוד סומך עלי ואינו מעוניין שאני אערב את ההורים של החבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/05/2010הייתי מציעה לך להיות נייטרלית ופשוט להציע לנער לפנות ל"דלת פתוחה" שהכי קרובה לאזור מגוריכם על מנת שיקבל ייעוץ בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)