שאלה יחסית חשובה..D:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה יחסית חשובה..D:
    חסוי בלאט..D:
    17/05/2010

שלום ...^^"
    אוקי אז ככה אני בן 14 והיה לי קטע עם ילדה בת 16 ....
    בכיף עכשיו תשמעו בקטע של החירמונים וזה הלך טוב וזה יענו הייתה לי זיקפה...
    בכיצור היינו ערומים עם קונדום כמובן ...וכשניסינו להכניס איבר המין שלי לא ניכנס..
    כלומר הרגשתי שיענו אם אני דוחף קצת יותר חזק זה נכנס וזה אבל היא הייתה כולה בכאבים...
    ואניאישית לא יכול לראות ילדה שבכאבים וזה מוריד לי...
    בכיצור אחרי איזה חצי שעה של "איייאא זה כואב לי"...
    כבר ירד לי לגמרי...
    אז השאלה פה זה יענו מה לעשות כדי להקל על זה?
    יענו על הכאבים וזה ...כי אני ניסיתי להכניס אצבע אחת וזה סבבה וזה לא כואב היא נהנת בכיף...
    אבל יותר מאצבע אחת...כאבים...
    אז חוץ מזה מה אפשר לעשות? כי כבר היה איזה 4-5 פעם את הקטע הזה ומחדש כל פעם כאב לה באותה רמה...
    תודה על ההקשבה..D:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה יחסית חשובה..D:

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    17/05/2010

אתה בן 14, לאן אתה רץ? כמה זמן אתם ביחד? עד כמה אתה מרגיש מחובר אליה והיא אליך? נראה לי שכדאי ליצור עבור שניכם חוויה מתקנת על ידי כך שתעשו stop אח"כ rewind ותעמיקו את הקשר ביניכם, תלמדו להכיר אחד את השני יותר לעומק, ששניכם תרגישו ביטחון, אמון, פתיחות, כבוד הדדי. תתקרבו אחד לשני בהיבט הפיזי לאט לאט, אל תמהרו, יש לכם את כל הזמן שבעולם. חבל שתפעילו לחץ "לבצע" ותייצרו חוויות חוזרות של כישלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו