מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף דחוף??17/05/2010
שלום,
אני וחבר שלי קיימנו יחסים ללא חדירה ונראה לי שהוא גם גמר קצת ליד פתח הנרתיק
אח"כ שהוא עשה ביד הוא החדיר לי אצבעות ואני חושבת שמן סתם היה נוזל זרע ביד שלו שהוא החדיר לי אצבעות..
אני לוקחת גלולת אסטל כבר 4 חודש לסידור הורמונים אבל לא תמיד יוצא לי באותה השעה ויצא שהחודש פיספסתי פעם 1 לפני פחות משבועיים..
האם יש צורך בלקיחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב /דניאלה????????????
??18/05/2010מה התשובה בבקשה זה דחוף לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל:...
דניאלה פרייפלד18/05/2010מתי בסייכל של הגלולות פספסת לקחת תחילת החבילה אמצע...
ואני מבינה שעברו יותר מ72 שעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה דחוף בבקשה!!!!!
??18/05/2010מה שקרה היה ביום ראשון האחרון ועוד ביום שני לקחתי גלולה נוספת למרות שיום ראשון הייתי צריכה לסיים וזה כי חששתי...
את הגלולה שפיספסתי זה היה לפני 11 יום ..אבל במשך כל הזמן שלקחתי גלולות זה לא היה בשעה קבועה..
מה לעשות לקחת פוסטינור?????
זה משנה גם אם לא היה הרבה נוזל זרע אצלו באצבעות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/05/2010ציינת שהיה מגע בין פין לפות וזה חוץ מהמגע של הנוזל באצבעות ולכן הסיכון גובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב..
??18/05/2010המגע עם איברי המין היה כשרק אני עם תחתונים(לא אטומים אבל-תחרה)
ופספוס הגלולה היה יחסית בהתחלה-לפני 11 יום ואני גם לא חושבת שהיה הרבה נוזל זרע אצלו....
אוווווווווווף מה לעשות???לקחת או לאאא???????
זה פוגע במשהו פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/05/2010רק עכשיו את מציינת שהיית עם תחתונים, פרט קטן וחשוב, אין לך מה לדאוג, הסבירות מאוד נמוכה אם בכלל של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)