מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף דחוף דחוף??17/05/2010
שלום,
אני וחבר שלי קיימנו יחסים ללא חדירה ונראה לי שהוא גם גמר קצת ליד פתח הנרתיק
אח"כ שהוא עשה ביד הוא החדיר לי אצבעות ואני חושבת שמן סתם היה נוזל זרע ביד שלו שהוא החדיר לי אצבעות..
אני לוקחת גלולת אסטל כבר 4 חודש לסידור הורמונים אבל לא תמיד יוצא לי באותה השעה ויצא שהחודש פיספסתי פעם 1 לפני פחות משבועיים..
האם יש צורך בלקיחת פוסטינור????
בפורום נשים אין מענה ואני לא רוצה שיהיה מאוחר מדי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/05/2010ממה שאת מתארת יש מצב לפוסטינור. ניתן לקחת את התרופה ביחד עם גלולות למניעת הריון (אם מפספסים גלולות כמו שקרה אצלך), אם כי חשוב מאוד להבין שמדובר באמצעי חירום בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????????????
??18/05/2010פיספסתי את הגלולה לפני 11 יום ומה 'שקרה היה בראשון האחרון ויום שני לקחתי גלולה אחרונה..
למה יש צורך בלקיחת פוסטינור אם אני לוקחת גלולות ?? אין לזה הגנה גבוהה????
לקחת פוסטינור?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/05/2010למה לקחת פוסטינור? כי אני מבינה ממך שהיה פספוס אחד של לקיחת גלולה וזה מספיק כדי לפגוע ביעילות של הגלולה במצב שאת מתארת. לכן על מנת לא לקחת סיכון מיותר יש מצב של פוסטינור שוב בהנחה שלא עברו עדיין 72 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)