שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    איילת
    19/05/2010

אני חושבת שהפורום הזה נותן דוגמא לא טובה לנערים ונערות בגיל ההתבגרות,
    ממתי זה בסדר לקיים יחסי מין בגיל 17?16? אפילו 15 ?!
    פורומים כאלה מדרדרים נערים וגורמים להם להרגיש כלכך בוגרים,
    אבל הם באמת לא בוגרים.

נכון שעדיף שהם ידעו מה לעשות במידה ודברים משתבשים וכ'ו
    אבל אני נגד יחסי מין בגיל ההתבגרות, ובכלל לפני חתונה - מה זה השטויות האלה ?

יש לי ילדה בבית בת 15 ואני מאוד דואגת לה, כי היא נמצאת בסביבה מאוד לא טובה שמשפיע
    עליה לרעה ואין סיכוי שאני אתן לה להיות עם בן בגיל כזה...מה זה השטויות האלה?
    פשוט חוצפה.

אני בטוחה שגם לכם יש ילדים בבית ואני בטוחה שאתם לא תשמחו מהידיעה
    שהם מקיימים יחסי מין.

זיהו אמרתי את דבריי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אימא

רון
    19/05/2010

אין לך בכלל שמץ של מושג כמה שאת צודקת !!!! המקום הזה נותן סוג של לגיטימציה לילדים לעשות סקס !!

שאפו לך !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    19/05/2010

בסקר בינלאומי בקרב בני ובנות 15, שהתפרסם ב- Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine:
    בישראל 31% מהבנים דיווחו על קיום יחסי מין, 8.2% מהבנות. המגבלה של דיווח עצמי על קיום יחסי מין ברורה. לפעמים (בנים?) נוטים להתפאר בשלל מעללים מיניים. פעמים אחרות (בנות?) לא מספרות מחשש שהשאלונים יתגלו, גינוי חברתי וכדומה. אם התוצאות מהימנות, עם מי קיימו הבנים בני ה 15 יחסי מין? אולי עם בנות בלונדון?

החדשות הטובות – טמונות בשאלה בנוגע לשימוש באמצעי מניעה. 82% דיווחו על שימוש בקונדומים או בגלולות למניעת הריון, 58% קונדומים בלבד, 8.4% גלולות בלבד, 15.7% גלולות וקונדומים גם יחד. התוצאות האלו די מרשימות ומהוות עדות לידע ולאחריות של בני הנוער. 42% שלא השתמשו באמצעי מניעה חוסם – כמו קונדום נמצאים בסיכון להדבקות במחלת מין וכאן ברור שיש להמשיך ולהעמיק ידע בנושא אמצעי מניעה זה, כמו גם להגביר נגישות לאמצעי המניעה. בישראל 74% מבני הנוער דיווחו על שימוש בקונדום כאמצעי מניעה וזה ממש ממש משמח.

עוד מידע שהתפרסם במחקר אחר:
    2,676 הפסקות הריון מתבצעות בישראל מדי שנה על-ידי צעירות עד גיל 20. מחקר חדש של משרד הבריאות מגלה - שני שלישים מאותן בנות מעדיפות להשאיר את הוריהן מחוץ לתמונה, מחשש לתגובתם.

הפורום הזה נותן לבני הנוער את כל המידע והכלים כדי שהם ידעו להגן על עצמם ולשמור על הבריאות המינית שלהם. חינוך מיני מתחיל כיום כבר בגן. בעבר הורים חיכו שילדיהם יגיעו לגיל ההתבגרות כדי לעשות איתם את השיחה הראשונה של חינוך מיני אם בכלל. חשוב שבני נוער ירגישו שבבית אפשר לדבר גם על מין ומיניות, הפורום הזה מהווה כוח עזר גם לאותם הורים שמתקשים לדבר על הנושא הזה עם ילדיהם, כי אולי הם גדלו בבית שבו היה איסור לדבר על הנושא והוריהם מעולם לא דיברו איתם על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לאמא בת 15

דניאלה פרייפלד
    20/05/2010

אני מצטערת שכך את מרגישה ... אך זה זכותך לחשוב כך, וגם לחנך את בתך לכך ...
    לצערי יחד עם כל הרצון הטוב של הורים ומחנכים..... צעירים מדברים וחיים סקס ואם אין להם מקום שיכולים לדבר,לברר,לקבל מידע ותמיכה אז לצערי מצבם יכל להיות עגום יותר....
    אני עושה כמיטב יכולתי......כמיעצת וכאמא....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו