שאלה לגבי גלולות,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי גלולות,
    מישהי.
    20/05/2010

אני בת חמש עשרה וכמה חודשים. בגלל מחזור בעייתי ודי קשה אני הולכת להתחיל לקחת גלולות, כדי להסדיר אותו ולהחליש את תופעות הלוואי הלא נעימות שלו. רציתי לדעת אם לקיחת הגלולות מחסנת אותי מפני היריון, בעיקר מסקרנות. אין לי חבר או תוכניות לשכב עם אף אחד בשנה הקרובה, אולי אפילו לא בשנתיים הקרובות, אבל רציתי לדעת אם יש הבדל בין לקיחת גלולות למטרת מניעת היריון לבין לקיחת גלולות להסדרת מחזור.
    עוד שאלה- מה עושים במידה והגלולות גורמות להשמנה? אני לא רוצה להעלות במשקל כי אני גם ככה סובלת מכמה קילו עודפים, ועוד יותר אני מפחדת מתופעות כמו גודש בחזה ודומיהן. באיזה שלב אני יכולה לזהות אם הגלולות לא מתאימות לי ומה לעשות במידה וזה המצב? משנים מימון או גלולה?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי גלולות,

הוספת תגובה

• *מינון.

מישהי.
    20/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשואלת שלום

מירב שרון
    20/05/2010

אם את מקפידה לקחת את הגלולות יום יום באותה שעה בלי פספוסים אז הגלולות יפעלו כאמצעי מניעה יעיל נגד הריון ולא רק לצורך הסדרת המחזור שלך. לגבי תופעת לוואי של השמנה, כמו כל תרופה אחרת עלולות להיות תופעות לוואי כאלה ואחרות. הייתי מציעה לך פשוט להקפיד על תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית שוטפת וכך גם תשמרי על המשקל ועל הבריאות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו