מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גדילת הציצי.ירדן28/10/2007
שלום , אני בת 14 וחצי וקיבלתי מחזור בגיל 13 לפני כשנה וחצי.
הציצי שלי לא התפתח מאז קבלת המחזור .. ונשאר בגודלו כמו בגיל 13.
אני מיואשת והוא ממש ממש קטן הפטמה בולטת ולפעמים היא כואבת .
אני חייבת לציין שאחותי בת 12 והיא קיבל מחזור וכבר יש לה יותר גדולים משלי .
אני כבר מיואשת וכולם אומרים לי שזה מתפתח וכל זה .. אבל זה מדאיג ,
מה אפשר לעשות ?
והאם באמת יש סיכוי שהוא יגדל בהרבה ?
תודה ויום נעים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לדאוג....
חן14/01/2008נשמה את רק בת 13 יש לך עוד הרבה זמן לגדול ליתפתח.....חכי תיהיה בת 16 ככה את לא צריכה אותם עכשיו.....תיהיה מי שאתתת....הריייי את לא צריכה להיות עסוקה בזההההה ....{את קטנה וזה ברור מעליו שזה לא יגדל לך כל כך מהרר..!?!?!?!?!??!
וכניראה שאחותך גדלה יותר מהר אין מה לעשות מאמי זה המצבב.....פשוט תני לגוף שלך ליתפתח לבדדד.......!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת 14.5 שלום
מירב שרון31/10/2007לגודל החזה יש מימד תורשתי (גודל החזה של אמא/סבתא). הרגישות בפטמה שתיארת הנה לגמרי טבעית. יש סיכוי רב שהחזה ימשיך לגדול עד גיל 17-18, ולכן את צריכה לתת לזמן לעשות את שלו. כמו כן, היופי הוא מאוד סובייקטיבי/אישי, ומה שיפה בעיני גבר אחד (חזה גדול למשל) בעיני גבר אחר מה שמושך זה דווקא חזה קטן, אז זה מאוד אינדיבידואלי. טבעי להיות עסוקים בגיל הזה בהשוואות חברתיות כולל לגבי המראה החיצוני, אבל חשוב ללמוד לקבל את השונות אחד של השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)