גדילת הציצי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילת הציצי.
    ירדן
    28/10/2007

שלום , אני בת 14 וחצי וקיבלתי מחזור בגיל 13 לפני כשנה וחצי.
    הציצי שלי לא התפתח מאז קבלת המחזור .. ונשאר בגודלו כמו בגיל 13.
    אני מיואשת והוא ממש ממש קטן הפטמה בולטת ולפעמים היא כואבת .
    אני חייבת לציין שאחותי בת 12 והיא קיבל מחזור וכבר יש לה יותר גדולים משלי .
    אני כבר מיואשת וכולם אומרים לי שזה מתפתח וכל זה .. אבל זה מדאיג ,
    מה אפשר לעשות ?
    והאם באמת יש סיכוי שהוא יגדל בהרבה ?

תודה ויום נעים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילת הציצי.

הוספת תגובה

• אין מה לדאוג....

חן
    14/01/2008

נשמה את רק בת 13 יש לך עוד הרבה זמן לגדול ליתפתח.....חכי תיהיה בת 16 ככה את לא צריכה אותם עכשיו.....תיהיה מי שאתתת....הריייי את לא צריכה להיות עסוקה בזההההה ....{את קטנה וזה ברור מעליו שזה לא יגדל לך כל כך מהרר..!?!?!?!?!??!

וכניראה שאחותך גדלה יותר מהר אין מה לעשות מאמי זה המצבב.....פשוט תני לגוף שלך ליתפתח לבדדד.......!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת 14.5 שלום

מירב שרון
    31/10/2007

לגודל החזה יש מימד תורשתי (גודל החזה של אמא/סבתא). הרגישות בפטמה שתיארת הנה לגמרי טבעית. יש סיכוי רב שהחזה ימשיך לגדול עד גיל 17-18, ולכן את צריכה לתת לזמן לעשות את שלו. כמו כן, היופי הוא מאוד סובייקטיבי/אישי, ומה שיפה בעיני גבר אחד (חזה גדול למשל) בעיני גבר אחר מה שמושך זה דווקא חזה קטן, אז זה מאוד אינדיבידואלי. טבעי להיות עסוקים בגיל הזה בהשוואות חברתיות כולל לגבי המראה החיצוני, אבל חשוב ללמוד לקבל את השונות אחד של השני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו