נטייה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה מינית
    :D
    22/05/2010

אני בן 15 ואני יודע על המשיכה שלי לבנים מכיתה ד' אני יודע שאין לי בכלל משיכבה לבנות לא מפנטז על בנות ולא כלום
    אני לא יודע מה ההשלכות של יציאה מהארון ודיי פוחד שהעולם שבחוץ לא יקבל אותי כמו שנאי מקבל את עצמי
    ואם יש דרך לשנות נטייה מינית גם שאני דיי בטוח בה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטייה מינית

הוספת תגובה

• D

דניאלה פרייפלד
    22/05/2010

בגיל שלך מותר להיות מבולבל לגבי נטיתך המינית, למרות שמדבריך, אתה אומר שנוטה יותר לבנים ...
    אכן ,לצערי, לא תמיד, קל לצאת מהארון...ואני מבינה את חששותך!!
    אין דרך, ודאי לשנות את נטיתך.
    אני מציע לך לפנות לאירגון בשם חושן ,שם תוכל לעלות את הנושא בפני צעירים אחרים שיבינו את רחשי ליבך....וגם איתם לבדוק אם אכן זה נטיתך.
    וכאשר תהיה יותר בטוח, יעזרו לך ,איך לצאת ויהוו תמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני

חסוי 41
    10/06/2010

מה השם שלך ?? בוא נדבר קצת מאיפה אתה ? גם אני בן 15 אם אתה רוצה לדבר תגיד לי אני גם בבעיה הזאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפורום אנונימי בלי שמות

מירב שרון
    10/06/2010

כד לשמור על דיסקרטיות של הגולשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו