מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטייה מינית:D22/05/2010
אני בן 15 ואני יודע על המשיכה שלי לבנים מכיתה ד' אני יודע שאין לי בכלל משיכבה לבנות לא מפנטז על בנות ולא כלום
אני לא יודע מה ההשלכות של יציאה מהארון ודיי פוחד שהעולם שבחוץ לא יקבל אותי כמו שנאי מקבל את עצמי
ואם יש דרך לשנות נטייה מינית גם שאני דיי בטוח בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר D
דניאלה פרייפלד22/05/2010בגיל שלך מותר להיות מבולבל לגבי נטיתך המינית, למרות שמדבריך, אתה אומר שנוטה יותר לבנים ...
אכן ,לצערי, לא תמיד, קל לצאת מהארון...ואני מבינה את חששותך!!
אין דרך, ודאי לשנות את נטיתך.
אני מציע לך לפנות לאירגון בשם חושן ,שם תוכל לעלות את הנושא בפני צעירים אחרים שיבינו את רחשי ליבך....וגם איתם לבדוק אם אכן זה נטיתך.
וכאשר תהיה יותר בטוח, יעזרו לך ,איך לצאת ויהוו תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
חסוי 4110/06/2010מה השם שלך ?? בוא נדבר קצת מאיפה אתה ? גם אני בן 15 אם אתה רוצה לדבר תגיד לי אני גם בבעיה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפורום אנונימי בלי שמות
מירב שרון10/06/2010כד לשמור על דיסקרטיות של הגולשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)