מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירהרווית22/05/2010
מישהי ירדה לי והייתי רטובה,הרגשתי איזה מיליון פעם התכווצות של השרירים והיה לי ממש טוב,
מתי בדיוק אני יודעת שאני גומרת?! כי ההתכווצויות היו איזה מיליון פעם,ואני לא יודעת מת גמרתי ומתי לא,אפשר לקבל תושבה?
לכול האורך נהנתי...ולא רציתי שהירידה תיפסק,הבנתי שאחרי שגומרים אז יש איזשהי הפסקה קטנה עצירה,אבל לא הרגשתי צורך...
מאוד כאב לי שהכניסו לי אצבעות,היא ניסתה כמה פעמים וכול פעם זה כאב לי,כאבי תופת של סכין חודר לגוף,זה יכול לנבוע מציפורניים?!
תודה עלה תשובה
נ.ב אני בת 15* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינדינה:P
דניאלה פרייפלד22/05/2010כל אישה והאורגזמה שלה ....ולרוב ,אין את אותה אורגזמה מפעם לפעם...
יש בנות שצריכות פסק זמן ויש שיכולות להמשיך.
את נהנת, זה מה שחשוב.
מאד יכול להיות שלא בכוונה אכן פצע אותך חברתך עם הכנסת האצבעות ...
תני למקום זמן רגיעה ותנסי את להכניס ,בזהירות, אצבע ותשימי לב אם כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רווית22/05/2010א. תודה רבה!
ב. אז איך אני יודעת שאני גומרת,כי כביכול כול הזמן טוב לי.. אבל בת זוגתי רוצה לדעת..
לא יודעת אם היא פצעה,יכול להיות שפשוט זה ממש כואב כשמכניסים אצבע?אני מפחדת לנסות בעצמי להכניס אצבע,אבל אני לא חושבת שזה הציפורן כי שאר הנגיעות היו בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה:P
דניאלה פרייפלד22/05/2010התשובה שלך לא ברורה
היא עם הכאב?
חבל להלחיץ את עצמכם אם גמרתי או לא, השאלה אם צריך להיות אחת, נהנת או לא, אך כדאי לומר לחברתך שלא רצוי לפנות שאלות לאחר......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רווית23/05/2010.. נ.ב -הייתי במחזור (שכחתי לציין זאת מקודם)
זה כאב חד כמו סכין,המחזור קשור לכאב?
אבל אין דרך לדעת אם אני גמרתי?אני אל מלחיצה את עצמי זה פשוט מעניין אותי,ומסקרן. כי אומרים שזה השיא או משהו כזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
רווית24/05/2010בבקשה תענו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה:P
דניאלה פרייפלד24/05/2010לגבי גמירה שוב כל אישה והגמירה שלה, יש שמתארות ,שלב שבו הן מרגישות שכל הגוף נמתח ואז יש שחרור ורוגע גופני.
לגבי הכאב, אם יש צפורנים, יכול להיות שנפצעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רווית24/05/2010אז הכאב היה בגלל הציפורנים?זה לא קשור למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה
דניאלה פרייפלד24/05/2010ווסת כבר היתה לך ,והכאב לא היה מוכר לך...
לפי התאור שלך ,נשמע כמו שנפצעת, אני רק משארת ,כדי להיות יותר בטוחה ,כדאי לשאול רופא נשים שיש גם בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)