מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני 19 - לא מצליחיםרועי22/05/2010
שלום,
אני בן 19 וכך גם חברתי. שנינו כבר זמן רב מוכנים לקיים יחסי מין ואף ניסינו כמה פעמים, אך אני פשוט לא מצליח לגרות אותה באיבר מינה בשום דרך אפשרית. החדרת אצבע כואבת לה ולא מגרה אותה, שלא לדבר על ניסיון של החדרת האיבר שכושל בכל פעם שאנחנו מנסים - אני פשוט לא מצליח להחדיר אותו אפילו קצת! אבל מילא, החדרת אצבע, שלא אמור לכאוב בכלל, כואב לה במקום לגרות אותה. למה זה קורה? זה ממש מתסכל. אני מפחד שאני לא אצליח להביא אותה לסיפוק אף פעם בשום דרך, כי אנחנו מנסים כבר מספר חודשים. חשוב לציין שלשנינו לפני זה לא הייתה התנסות מינית רצינית, אנחנו הפעם הראשונה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי
דניאלה פרייפלד22/05/2010התיסכול מובן....
אין לך או לה תפקיד להביא את השני לסיפוק ..הסיפוק מגיע שכל אחד מביא את עצמו לריקוד המיני הזוגי ,וזה קשה ,לרוב בהתנסויות הראשוניות...
אני רק צריכה הבהרות, לפי מה שציינת הדרך שלך לגרות אותה מתמקד באיזור הפות בלבד?
למרות שאין לכם התנסות זוגית קודמת האם היא מכירה את תענוגי גופה ואתה את שלך?
בינתיים לא לנסות החדרה ,בכדי למנוע תחושה של אי הצלחה והאשמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי22/05/2010לא, אני מנסה גם באיזור החזה - הפיטמות שדווקא כן מגרה אותה, אבל לא מספיק. לא כמו שהיא אמורה להיות מגורה באיזור הפות אם הוא היה תקין. אני מכיר את שלי, ולה אין בעיה לגרות אותי בקלות. הבעיה היא באמת שהיא לא מכירה את שלה והיא לא ממש סגורה על מה שטוב לה ואיפה טוב לה. חשוב לי לציין גם שהפות כן רטוב ברוב הפעמים אז אני די בטוח שהיא כן מגורה ומוכנה. אבל איך זה שאפילו ליטוף עם אצבע באיזור לא עושה לה כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד22/05/2010צריך להאט....קחו צעד האחורה ותיגשו לעצמכם כאילו לא היו נסיונות כושלים ...
כל גופכם מיני ולכן הבקשה שלי אליכם לנסות מפגשים מיניים אך ללא חדירה!!!!!
אין !!!
אתה שם להכיר את כל גופה מקצה האצבע של הרגל ועד קצה הראש בידים עם הלשון עם הרגלים בקיצור מה עושה לה את זה..איפה טוב איפה יותר טוב...
והיא לך...
לא נוגעים בפין פות!!!
אפשר לגוון הדמיון בידכם.
אם אפשר שהיא עם עצמה ,(אם נח לה יותר ,שאתה לא שם), שתנסה לאונן ,שתחוש את עצמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, דבר אחרון
רועי22/05/2010תודה רבה על העזרה, אני אנסה את זה.
אבל אין איזה הסבר מדעי לכך? לא יודע, שקרום הבתולין עדיין לא נקרע אולי...כי זה לא נראה לי הגיוני שסטטיסטית לרוב הזוגות המתחילים הולך הרבה יותר טוב משאר לנו(זאת אומרת, מעשים סביב הפות כמו החדרת אצבע או ליטוף לא כואבים). רוב הבעיות תמיד זה שאחד מבני הזוג לא מוכן לזה, אבל אנחנו כן מוכנים לזה ובכל זאת זה לא הולך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד22/05/2010קודם כל מה זאת הרוב???
לרוב גדלים אנו עם מחשבה שאנחנו מוכנים לקפוץ למיטה ובפעם הראשונה יש זקוקים ו...
אך הרבה פעמים ההתחלה צולעת עד שלומדים לרקוד ביחד....
יכול להיות שאתה יותר מוכן ממנה..
לפי התאור שלך, יש עוררות מסוימת, כי היא רטובה, ופיסית מוכנה לכנסתך, אך נפשית אני בספק ,יכול להיות שהיא חוששת ומכווצת ואז יש קושי להחדיר...
קרום הבתולין, לרוב ,לא מהווה קושי להחדרה היות והוא קרום טבעתי, ולא ( לרוב) סוגר הרמטית את הפות (כניסת טמפון או אצבעות).
הזמן הזה שאתם ביחד במגש מיני ללא חדירה תאפשר זמן להכרות והרגע (אמור)
לאחר כמה מפגשים ללא פין פות אפשר מין אורלי אך שוב ללא חדירה!!!!
אם היא לא יודעת לאונן התחושות סביב זה גם זה יכולות להלחיץ אותה...ואז גם כל האחריות כביכול נופל עליך שהיא תגמור אך זה לא כך אתה לא אחראי על הגמירה שלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו, זאת תשובה ש...
רועי22/05/2010באמת סידרה לי כמה דברים בראש... אז מבחינה פיזית היא מוכנה אבל מבחינה נפשית היא לא...
איך היא תוכל להביא את עצמה להיות מוכנה מבחינה נפשית? ואם אני יכול לעזור, אז איך?
האם יש סיכוי שלעולם לא נצליח לעשות את זה בגלל הקושי הזה?
ושוב, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד23/05/2010כל מה שכתבתי היה עד כה לשוא?
תקוותי ,שתעשו את האחורה פנה ...שהמגע המיני והתענוג שיתלווה, ישפיע על נפשה...
ללכת לאט לבנות הכרות הדדית עם גופכם,עינוג,שהיא תכיר את תענוגיה, לבנות בטחון ואז
חדירה, אבל גם אז לא מיד ובשלבים...
תחוש,ולשאול אותה אם היא חושבת שהיא מוכנה להעיז יותר, בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
רועי24/05/2010כל מה שכתבת ממש לא היה לשווא, הבנתי, הפנמתי ואני אאמץ זאת. אני חייב לציין גם לטובה את זה שהנחת ששנינו בטח בצבא ולכן לא המלצת שחברתי תלך לרופא גניקולוג.
אם היא מתחככת בי זה בסדר או שזה כן נחשב מגע מהסוג שהמלצת לא לנסות כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד24/05/2010כל מה שתעשו ותהנו מזה, זה זה!!!!
רק להיות סבלני לגבי החדירה.....
יכול להיות שאם בהמשך למרות כל נסיונותיכם עדין יהיה לה קושי לאפשר חדירה ...אז נדבר על דרך אחרת לגשת לקושי
רק תזכור אין אשמים ,אתה לא אחראי לקושי שלה!!!
תהיו בהנאה!!!
וגם לא לעשות ברור מצב לאחר כל מ]גש כי זה יפעיל לחץ עליה..
קח זמן למפגשים ללא חדירה תרגישו לאחר מכן תברר איתה איך המפגשים האילו עבורה...
אם טוב לה ,תברר אם היא מוכנה שתכניס ,אתה, אצבע אך לאט רק אחת בעדינות ..
בתקווה שזה יעזור להרגיע אותה
ורועי סליחה אם חשבת שכעסתי ..לגבי הלשוא לא כך רציתי להשמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה
רועי24/05/2010הקטע הוא, ואני חושב שזאת הבעיה הכי גדולה ומזל שנזכרתי בה - זה שכשאני שואל אותה אם טוב לה, אז היא אומרת שזה טוב לה כשזה טוב לי, זאת אומרת, לפי מה שהיא אומרת היא לא מפיקה הנאה מהמגע עצמו אלא מזה שלי טוב. לפעמים, לעתים נדירות היא אומרת וגם אני שם לב שלה בעצמה טוב, אבל זה לא קורה הרבה.
איך אפשר להסביר את זה?
תודה ומצטער שאני משגע אותך בהרבה שאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות נוספת
מירב שרון25/05/2010מצטרפת לכל מה שהמליצה לך דניאלה עד כה. אני רוצה רק להוסיף עוד טיפ מעשי. מה עוד יכול לעזור, שחברתך תלמד להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה באמצעות אוננות. אם יש לה קושי סביב הנושא - אני ממליצה בחום על הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. זה ספר שמיועד בעקרון לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה אבל יש בו תרגילים ושעורי בית שיכולים לעזור לכל אשה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה ואח"כ עם בן זוגה. ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רועי26/05/2010היא תולעת ספרים לא קטנה, אבל אני חושב שאין סיכוי שהיא תסכים לחשוב אפילו על לאונן. היא ממש מקובעת בקטע הזה. היא גם אף פעם לא אוננה בחייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק כדי להמחיש זאת
רועי26/05/2010אני די בטוח שהיא תתעצבן עליי אם אני אמליץ לה או אבקש ממני לאונן(והיא בכללי אדם רגוע ונעים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד26/05/2010אפשר להגיע להנאה!!!!!שניכם!!!!
אתה תוכל לגמור ואז לך יש הנאה +"דובדבן"
היא תוכל להגיע להנאה בתחליה ללא ה"דובדבן", אך זה לא אומר, שבהמשך דרכם המיני, היא לא תגיע
ל"דובדבן" שלה,ככל שתאפשר לעצמה פתיחות איתך ואם היא לא תגע תאפשר לך אז כך היא תוכל להגיע אולי בעתיד לאורגזמה שלה.
אבל חשוב לזכור, שהיא אחראית על עצמה, לא אתה, אם היא לא תגיע ...לא אתה זה שלא הצליח להביא אותה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)