שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    ליז
    24/05/2010

שלום לפני שבוע וחצי שכבתי עם חברי עם קונדומים כל הפעמים שעשינו זאת היה בסדר ללא כל בעיה
    חוץ מפעם אחד כשחברי בא לצאת ממני נשאר הקונדום אצלי לא ידעתי אחרי כמה שניות שמתי לב לכך אז הוצאתי את הקונדום וראיתי שהוא נותר שלם עם זרע בתוכו ולכן כבר לא לקחתי פוסטינור
    משכן אני אמורה לקבל עוד שבוע מחזור ויש לי גודש בשדיים וכאבי גב תחתון וכאבי בטן תחתונה
    האם סימנים אלה סימני המחזור שאמור להגיע? או שסימנים אחרים אני חוששת מאוד בבקשה תעזרו לי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• מברוק

רון
    24/05/2010

דבר ראשון איזה כוס גדול וענק יש לך שהקונדום נשאר בתוכך יווו איזה גועל דבר שני יש מצב שאת בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליז

דניאלה פרייפלד
    24/05/2010

לפי התאור שלך את מתארת אי נוחות טרום ווסתי.
    אבל בכל זאת זרע אחת שהצליח לברח יכול....לפי תאורך קלוש אבל....
    למרות זאת את חייבת להירגע אחרת עלולה הווסת לאחר ואז הלחץ שלך עולה ואז....(הבנת)
    אז עם כל הקושי תנסי להירגע ...באמת קלוש....
    אם בכל זאת יש איחור, לחכות שבוע ולקנות בדיקה בתית
    בתקווה שהכל יסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו