בעיה באוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה באוננות
    מיכל
    25/05/2010

שלום
    אני בת 16 , וחווה בעיה בנושא האוננות
    כבר לפני כמה שנים הרגשתי צורך לאונן, אולם לאחר שניסיתי מספר פעמים במספר תנוחות , שיטות (זרם המים במקלחת, חדירה, ליטוף והרטטת הדגדגן וכו') לא מצאתי בדבר שום סיפוק.

לפני כחודש החלטתי לנסות שוב, ומאז אני חווה שוב את אותו הדבר - אני מרגישה צורך לחוש סיפוק מיני, אולם לא להנות או להתרגש מהמגע בשום צורה (בחיי שניסיתי הכל!). אני כן יכולה לפנטז ולהנות , אבל המגע עצמו לא גורם לי להרגיש כלום. גם כשאני מפנטזת בזמן האוננות המגע לא מענג אותי.

יש לציין כי הייתי במערכות יחסים , וכן נהנתי מהמגע הפיזי, אולם לא הגענו לשלב בו נגענו באיזורים האלה.

חברות שלי שכן הגיעו למצבים כאלו עם חברים שלהן סיפרו שבעצם כל מגע בנקודת ה"ג'י" יביא לריגוש... אבל באמת שניסיתי הכל!

אני מפחדת שכשאגיע למצב עם בן זוג שבו נאונן אחד לשני אני לא אהנה ואביך אותו , או אפילו בקיום יחסי מין. מה הבעיה שלי? יכול להיות שזאת בעיה פיזיולוגית ושאני לא אוכל להינות ממגע מיני?

תודה רבה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה באוננות

הוספת תגובה

• תיקון...

מיכל
    25/05/2010

התכוונתי : "....אולם לא חווה הנאה או התרגשות מהמגע בשום צורה...."

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל שלום

מירב שרון
    25/05/2010

אני ממליצה לך להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה. ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים. בספר יש תרגילים שאת יכולה לעשות עם עצמך על מנת ללמוד להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך. אם לאחר שנעזרת בספר, עדיין אינך מצליחה להגיע עם עצמך לסיפוק, תפני מחדש לפורום להתייעצות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו