מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזהרינת29/05/2010
שלום, אני בת 16, ויש לי בעיה שמאוד מציקה לי.
יש לי חזה גדול, מידה D.
יש לי חבר והתחלנו לקיים יחסי מין מוגנים לא מזמן.
אך אני מאוד מתביישת להיות לידו ללא חזיה, משום שהחזה שלי "נפול".
אני לא שמנה מאוד, אך גם לא רזה. משקלי 59 וגבהי 162.
חשבתי שהבעיה אולי נובעת מזה שהחזה שלי גדול בגלל שאני מלאה.
מה אוכל לעשות בעניין? והאם החזה שלי יקטן אם ארזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת שלום
מירב שרון30/05/2010את לא לבד, כמוך יש לא מעט נשים שהדימוי הגופני שלהן משפיע על היכולת שלהן ליהנות בסקס. אני מניחה שירידה במשקל תשפיע גם על הפחתת גודל החזה. אבל שיהיה לך ברור שמי שיש לה חזה קטן רוצה חזה גדול ומי שיש לה שיער חלק רוצה שיער מתולתל, מי שנמוכה רוצה להיות גבוהה וכד'. אין כמעט נשים שלגמרי מרוצות מאיך שהן נראות. אני ממליצה לך להיפתח ולדבר על זה עם חבר שלך, אני בטוחה שהוא אוהב אותך כמו שאת, ואולי גם את תגלי שיש דברים בגוף שלו שהוא לא מרוצה מהם. אף אחד לא מושלם. איזה עולם משעמם זה היה אם כולם היו מושלמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)